Witam, miałam 4 modliszki (tenodera sinensis) , jescze małe, L1/L2 wszystkie trzymane tak samo, w moczboxach, wilgotny wacik w środku, tak samo karmione (wylęgiem świerszcza). Mam je już z tydzień i wszystko było okej , łądnie jadły i się ruszały, wogóle się nie zapowiadało, ale jak chciałam paskudy nakarmić to zobaczyłąm że jedna z nich zdechła niestety:( Jescze ze 3 godz wcześniej żyła, a jak zobaczyłam potem to tak jakby... zgniła, w sensie miała czarną głowę, łaziły po niej ze dwa małe robaki (strzelam w roztocza?) wcześniej ich tam nie było(wiem bo to jedne z moich pierwszych modliszek i duzo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 06 lipca 2012 - 23:47
Podobne tematy: Śmierć modliszki x
Zamienię
Zamienię ptaszniki , modliszki TychyCarveQ, 11 lis 2025 |
|
|
|||
Sprzedam owady, wije, mięczaki, skorupiaki (nie karmowe)
Straszyki, liśćce, modliszki.Towad, 25 paź 2025 |
|
|
|||
zdrowie
Modliszki
Problemy u modliszki storczykowejMage15, 17 paź 2025 |
|
|
|
||
Sprzedam owady, wije, mięczaki, skorupiaki (nie karmowe)
Modliszki JK Monstersjarek154, 21 paź 2025 |
|
|
|||
zdrowie
Modliszki
Odchody? Wymioty modliszki.Doris111 |
|
|
|
Napisany 07 lipca 2012 - 08:23
Nie wiem, może ten pokarm jakimiś pasożytami zainfekowany i na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 lipca 2012 - 11:07
A zdarzyło się komuś kiedyś coś podobnego? a reszta modliszek...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 lipca 2012 - 12:29
Nie wiem jak wyglądały te robaki a to istotne, ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 lipca 2012 - 12:30
Zdarza się,mi wczoraj też jedna padła
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 lipca 2012 - 12:48
młode modlichy L1 -2 luba padać bez powodu pozdrawiam
Napisany 07 lipca 2012 - 13:18
Nie, to nie były nicienie, wydaje mi się , że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany