Początkujący hodowca , pomoc w doborze ptasznika + dodatkowe informacje
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 27 czerwca 2012 - 21:12
Witam. A więc niebawem będę kupował swojego pierwszego ptasznika , także bardzo bym was prosił w pomocy wyboru odpowiedniego ptasznika dla początkującego. Chciałbym aby owy ptasznik nie był zbyt mały , miał słaby jad , i nie był po prostu nudny mam tu na myśli by nie był leniwy , chociaż wiem że niektóre ptaszniki z charakteru takowe bywają. Moje typy ptaszników na ten moment to: Brachypelma smithi , Chromatopelma cyaneopubescens , Acanthoscurria geniculata. Jeżeli możecie to powiedzcie który z owych ptaszników byłby dla dobry , liczę też na wasze propozycje oraz to jaką karmówką trzeba je karmić w danych...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Początkujący hodowca , pomoc w doborze ptasznika + dodatkowe informacje x
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Oddam ptasznikaAzumaro, 03 kwi 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Sprzedam terrarium dla ptasznika nadrzewnego 25x25x50KWyga ![]() |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Nalot na odwłoku ptasznikaHubio ![]() |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Kupie ptasznika nadrzewnegogrunwald, 07 mar 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Ptaszniki
Wykrzywiona noga u ptasznikaRybaterra, 04 sty 2025 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 27 czerwca 2012 - 21:16
Wszystkie podane przez Ciebie pająki nadają się na pierwszego, więc...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 czerwca 2012 - 21:25
Mi się zdaje, że kup na pierwszego Chromatopelma cyaneopubescens bardzo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 czerwca 2012 - 21:54
Właśnie jeszcze poza tym , wiecie gdzie mogę kupić Chromatopelma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 czerwca 2012 - 22:02
Poszukaj sam, a tak poza tematem moderator chyba musi przenieść...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 czerwca 2012 - 22:03
Według mnie, najlepszym wyborem będzie kupno Chromatopelma cyaneopubescens. Plecie duże...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 czerwca 2012 - 22:04
Kup od prywatnego hodowcy - nie przepłacisz. Poszukaj ofert w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 lipca 2012 - 15:29
Acanthoscurria geniculata sam mam ją od 5 dni i dałem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów