Mam pytanie co do tej rośliny ponieważ chce ją zasadzić w terrarium 30x30x40cm(wysokość) lecz widze że roślina rozrasta sie w zawrotnym tempie i szybko może być zaduża na to terrarium.Da sie temu jakoś zapobiec tak aby jej nie zaszkodzić?Myślałem jeszcze o tym by wyrastającą częśc rośliny puścić przz powiększony otwór wentylacyjny tak aby mogła rozrastać sie również poza terrarium.Da sie coś takiego zrobić?Może wy macie jakieś pomysły???
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 16 czerwca 2012 - 07:31
Podobne tematy: Epipremnum złociste x
owady
Terrarystyka
Epipremnum i PatyczakiHermes___, 30 lis 2024 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
GEKONY ZŁOCISTE, OMSZAŁE I LAMPARCI NA gekony lamparcieVabianos, 12 lis 2023 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
GEKONY : omszałe, lamparcie, złocisteVabianos, 11 lis 2023 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
2 gekony złociste (gekko-badenii) na inne gady lub płazyVabianos, 27 sie 2023 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Felsumy, Phelsumy złociste - Phelsuma Laticauda, Dniówka Gruboogonowaidolomantis, 14 paź 2022 |
|
|
Napisany 16 czerwca 2012 - 10:30
Witam.
Widzę dwa wyjścia: przycinać zbędne pędy, albo,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Widzę dwa wyjścia: przycinać zbędne pędy, albo,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 czerwca 2012 - 10:45
Sensowniej jest chyba zrobić odwrotnie tzn wpuszczać do terrarium pędy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 czerwca 2012 - 13:29
hmmm no dobra tylko musze jakoś przerobić kratke wentylacyjną.No chyba...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 czerwca 2012 - 21:38
oj znalazłem info że to rsolina trująca więc nie nadaje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 czerwca 2012 - 10:43
Mam epipremnum w jednym zbiorniku. W prawdzie jest to terrarium...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 czerwca 2012 - 18:11
dzięki bardzo za rady:)
Napisany 20 czerwca 2012 - 20:33
[quote]hmmm no dobra tylko musze jakoś przerobić kratke wentylacyjną.No chyba...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany