Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

Czy można trzymać węża w akwarium ??

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
4 odpowiedzi na ten temat

#1 Drewisz

Drewisz
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4941 dni
  • Polska / Małopolskie / Nowy Targ

Napisany 10 czerwca 2012 - 18:08

Chciał bym kupić akwarium dla zbożówki. Dopiero zaczynam w temacie węży i dlatego ten gatunek wybrałem :P Ale wracając do tematu czy akwarium z pokrywą może być czy trzeba by było wyciąć dziury w akwarium (gdzieś w połowie wysokości na obu bokach) i zamontować taką blaszkę z dziurkami ?Opłaca się wysokie akwarium ?? Bo myślę kupić takie 150 długie szerokie na 70 i wysokie na 100 i włożyć tam jakieś konary i basenik na 1/3 długości, podłoże musi być całe z torfu czy mogą być np gładkie skały ok 5cm średnicy ? i jak się mają...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#2 o0matys0o

o0matys0o
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5764 dni
  • Polska / Śląskie / Sosnowiec

Napisany 10 czerwca 2012 - 18:21

Akwarium = rybki; terrarium = zbożówka. Wybacz brak linka, ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 mordd

mordd
  • Terrarysta
  • Z nami od: 8102 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 10 czerwca 2012 - 18:21

Nie można w akwarium. Sam tego nie przerabiałem ale widziałem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 Drewisz

Drewisz
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4941 dni
  • Polska / Małopolskie / Nowy Targ

Napisany 10 czerwca 2012 - 18:32

takie akwarium kupie za 120zł nowe w Niemczech a terrarium...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 mordd

mordd
  • Terrarysta
  • Z nami od: 8102 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 10 czerwca 2012 - 18:43

Napisz to samo po polsku i zrozumiale to pogadamy. Na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.