Witam,
Mam nadzieję, że nie zaśmiecę forum jakimś wątkiem, który już się pojawił, ale mam kilka pytań dotyczących żółwia stepowego.
1. Planuję urządzić terrarium (nie wiem jakie wymiary, ale postaram się jak największe), wszystko wg. artykułów z tej strony: podział na dwie strefy itd., zamierzam też powsadzać tam mniszek lekarski albo coś - mam tylko pytanie co do podłoża. Czy zwykła ziemia ogrodowa się nada?
2. Co do diety - co z rukolą, bazylią i roszponką? Mam do nich dobry dostęp, ale ile można ich podawać - bardziej jako dodatek, czy może można trochę więcej?
3. Nie wiem, czy będę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 21 maja 2012 - 20:57
Podobne tematy: Żółw stepowy x
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Waran stepowyDanielsalata, 01 maj 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Waran stepowy 2024Danielsalata, 06 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Waran stepowy 2024Danielsalata, 20 cze 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Żółwie lądowe
ile lat ma wasz żółw stepowy??lukasz2025, 01 sty 2021 |
|
![]() |
|||
żywienie
Warany
Waran stepowy -suplementacjaWaranFanBoa ![]() |
|
![]() |
Napisany 22 maja 2012 - 15:51
1. ziemia ogrodowa się nada, ale najlepiej wykopac w ogrodzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 maja 2012 - 16:15
O, dziękuję. Zerknę na te linki, pomyślę jeszcze, spróbuję przekonać...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 czerwca 2012 - 12:03
Myślę, że zdecyduję się na żółwia wonnego, w związku z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 czerwca 2012 - 02:14
Dobry bedzie kazdy filtr kubełkowy o wydajności 700 l/h lub...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 czerwca 2012 - 15:52
O, dziękuję.
A wie ktoś gdzie można dostać takiego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
A wie ktoś gdzie można dostać takiego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 czerwca 2012 - 20:31
Napisz do Mateusza Rawskiego, może ma jeszcze jakieś S.odoratus. A...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 czerwca 2012 - 21:03
Tak zrobię, jeszcze raz dzięki.
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów