Witam. W gruncie rzeczy nie wiem czy w dobrym miejscu umieściłem post, ale to forum wydawało mi się najodpowiedniejsze. Więc tak, przymierzam się do budowy terrarium a ściśle do zlecenia wykonania (pierwsze pytanie, korzystał ktoś z ich usług www.egzotic-room.pl?) dysponuje taką przestrzenią, długość 75cm, szerokość 50, wysokość w sumie bez granic, przyjmijmy 100 cm. W grę wchodzą trzy gatunki dusicieli: Epicrates cenchria, Morelia spilota, Python regius. Boa w sumie odrzucam, nie podoba mi się generalnie. Wole pytony
. Od razu sprostuje, w tym miejscu terrarium na pewno powstanie, jeżeli pupil będzie potrzebował z biegiem czasu więcej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Kilka spraw na początek [dusiciele - terrarium i ogrzewanie]
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 21 maja 2012 - 16:08
Podobne tematy: Kilka spraw na początek [dusiciele - terrarium i ogrzewanie] x
terrarium - ogrzewanie
Terraria dla węży i sprawy techniczne
Jakiej firmy kabel grzewczy do terrariumgrunwald, 18 gru 2025 |
|
|
|
||
Kupię
Terrarium z płyty meblowejlegw77, 16 gru 2025 |
|
|
|||
Budowa, osprzęt
Termostat pulsacyjny do terrarium Microclimate Pulse B2grunwald, 14 gru 2025 |
|
|
|
||
Herpetologia
Jaką książkę o jaszczurkach wybrać na początek?Heniusiek12345, 15 gru 2025 |
|
|
|||
Oddam
Oddam około 10szt dorosłych dubii+ kilka młodychKinn, 14 gru 2025 |
|
|
Napisany 21 maja 2012 - 16:18
Doradzać nie będę, bo zbyt mało mam doświadczenia, chciałbym jednak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 maja 2012 - 16:44
Po pierwsze dokładnie przeczytaj opisy gatunków, nad którymi się zastanawiasz....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 maja 2012 - 18:02
Witam,
Jak już wcześniej było wspomniane, przeczytaj opisy, zastanów...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Jak już wcześniej było wspomniane, przeczytaj opisy, zastanów...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 maja 2012 - 18:38
Jak koledzy pisali wyżej, takie terra dla spiloty najlepsze będzie,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 maja 2012 - 22:42
Dziękuje za odpowiedzi. Opisy już dawno przeczytane. Kąśliwość mi raczej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 maja 2012 - 23:23
Witam,
No wilgotność aż tak dokładna nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
No wilgotność aż tak dokładna nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany