jestetm terrarystką już od wielu lat zazwyczaj bardzo mnie ciągły rybki ale teraz zmieniłam zainteresowanie na żółwia czerwonolicego prosze doradźcie mi mam 180 litrowe akwarium a wody w nim tylko tyle żeby siegałą do kamienia który służy jako wyłaz dla żówia bo gdy mam wiele wiecej wody mozna powiedziec ze całe akwarium to strasznie brzydko pachnie pozatym mam grzałke i filtr dość duży jak na razie sobie radzi ... ale powiedzcie mi co mam zrobić by tak brzydko nie pachniało moze dlatego ze dodałam preparat który zwalcza glony i podmieniam wode tzn zamianiam mu co cztery litry :) powiedcie mi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 20 lipca 2006 - 21:21
Podobne tematy: żółw czerwonolicy x
Archiwum ogłoszeń
Żółw czerwonolicymis07, 17 lip 2024 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Żółw czerwonolicymis07, 17 lip 2024 |
|
|
|||
zdrowie
Żółwie wodno-lądowe
Żółw czerwonolicy coś się dzieje z karapaksemMiko_bs, 19 lut 2024 |
|
|
|||
zachowania
Żółwie
Zolw czerwonolicyLasica90 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
żółw czerwonolicyAbhorPL |
|
|
Napisany 20 lipca 2006 - 21:51
Napisany 20 lipca 2006 - 22:12
dzięki za rade :) powiedz mi jeszcze ja mam żółwia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 lipca 2006 - 22:17
Zle sprecyzowalas to pytanie ale sie polapalem jako tako :)...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 lipca 2006 - 08:25
Jojek jest na urlopie. Najpierw radzę przeczytać stronę Jojka, potem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany