Witam wszystkich ! Do napisania tych kilku zdań na podstawie własnych obserwacji skłoniły mnie informacje w książkach o żółwiach lądowych.Dla niektórych praktyków terrarystyki bedą to może sprawy oczywiste dla innych początkujących może nie. Otóż niedawno przebywałem na południu Turcji , raczej w celach wypoczynkowych niż naukowo-poznawczych. Niemniej gdy wiekszość wczasowiczów z rana obierała kierunek w stronę morza , ja chciałem poznać trochę okolicę i wybrałem się w kierunku wprost przeciwnym, w interior.W trakcie wedrowania po okolicy spotkałem kilka żółwi lądowych od zupełnych maluchów ok 6centymetrowych do całkowicie dorosłych. W trakcie pobytu pogoda nie przypominała tej obecnie panującej w Polsce, powiedział...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 30 kwietnia 2012 - 22:14
Podobne tematy: Moje obserwacje żółwi x
tematy ogólne
Oddam
Szukam Domu dla moich zółwiElvisPresley, 15 wrz 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Sprzedam stado Żółwi Greckichkucu, 16 sie 2023 |
|
|
|||
aspekty prawne
Żółwie
Sprzedaż młodych żółwiKamil571, 20 mar 2023 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Zamiana żółwi na żółwieAdiKax, 09 wrz 2022 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Kupię żółwi matamata, elseya albagula, jaszcurowatego.Andrzej222, 02 mar 2022 |
|
|
Napisany 02 maja 2012 - 00:57
Czołem,
Bardzo wartościowa i ważna relacja, dzięki!...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Bardzo wartościowa i ważna relacja, dzięki!...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 maja 2012 - 08:50
Co do wilgotności jest dokładnie jak piszesz , podobnie jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 maja 2012 - 13:15
nareszcie jakiś wątek dotyczący żółwi lądowych w środowisku naturalnym
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany