Mam do zagospodarowania pojemnik o wielkosci jakies 33 na 44 a wysokosc nie wiem ale spora:) Do wykarmienia mam okolo 80 okazow od maluszkow( T.violaceus l1) do wiekszych szt. Czy mlode dubia sa na tyle male ze taki maly pajak sobie z nim poradzi? Chcial bym zebym ta jedna hodowla mogl wykarmic wszystkie zwierzaki i zebym nie musial kupowac juz innej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 23 kwietnia 2012 - 06:30
Witam - postanowilem, ze zamienie szaraki na dubie, poniewaz rozlażą mi sie za bardzo po domu:P ( nie wiem jak- musza uciekac z terra pajakow) poza tym nie podoba mi sie to ze chodza po szybach:P
Mam do zagospodarowania pojemnik o wielkosci jakies 33 na 44 a wysokosc nie wiem ale spora:) Do wykarmienia mam okolo 80 okazow od maluszkow( T.violaceus l1) do wiekszych szt. Czy mlode dubia sa na tyle male ze taki maly pajak sobie z nim poradzi? Chcial bym zebym ta jedna hodowla mogl wykarmic wszystkie zwierzaki i zebym nie musial kupowac juz innej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Dubie dla pajakow skorpionow x
Kupię
Kupię trochę pajakow.Vip3r, 16 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Zamienię
Wymiana owadów/pająków/skorpionów/triopsówpaulvern, 28 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Super pakiet rzadkich skorpionówBartekR ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Zestaw skorpionówBartekR ![]() |
|
![]() |
|||
Media
Na lotnisku słodycze miały dziwny zapach. Tak znaleźli 1500 pająkówTherapoTerra, 15 lip 2025 |
|
![]() |
Napisany 23 kwietnia 2012 - 10:23
Młode dubia są dość małe - mierzą jakieś 4mm, także...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 kwietnia 2012 - 12:09
Pamiętaj żeby nie kupować zupełnie dorosłych tylko przedostatnią wylinkę. Im...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 kwietnia 2012 - 13:59
Dla małych pajączków dubie nie zabardzo się nadają. Małe karaczany...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 kwietnia 2012 - 18:35
[quote]Dla małych pajączków dubie nie zabardzo się nadają. Małe karaczany...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 kwietnia 2012 - 11:34
Tak sie teraz zastanawiam czy czasem tureckich nie wziac? sa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 kwietnia 2012 - 11:55
Przy dobrych warunkach - szybciej

Napisany 24 kwietnia 2012 - 17:11
[quote]Tak sie teraz zastanawiam czy czasem tureckich nie wziac? sa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów