Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Zrobiony w balona przez psg2500

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
54 odpowiedzi na ten temat

#51 Decapitated

Decapitated
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7143 dni
  • Polska / Podkarpackie / Brzozów

Napisany 18 lipca 2006 - 21:35

Oj nieładnie, nieładnie. Widzę, że z tego tematu się niezła "wojna" zrobiła :). Ja to bym tą sprawę zostawił kolegom Biber i psg2500 do załatwienia bo przez to wszystko sporo forumowiczów się może skłocić, lub już są skłóceni. Rozumiem, że Biber(jeżeli mówi prawdę) chce nas przestrzec abyśmy się zastanowili nad jakimkolwiek towarem znanym tylko ze zdjęcia i opisu. Jeżeli któryś z chłopaków psg2500 lub Biber kłamie to z mojego punktu widzenia wygląda to tak:

psg2500- po prostu oszukałeś Bibera i teraz nie oddając mu tego co się rzeczywiście Biberowi należy zachowujesz się jak zwykły tchórz i oszust....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Zrobiony w balona przez psg2500     x

#52 Biber

Biber
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7662 dni
  • Polska / Podkarpackie / Sanok

Napisany 18 lipca 2006 - 21:56

mi na prwadę nie zależy na pieniądzach! nie przyjął bym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#53 Tomek_M

Tomek_M
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7760 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 18 lipca 2006 - 21:57

post Tabasco wszystko b. ladnie podsumowal :) rozmowa moze byc...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#54 Tomek_M

Tomek_M
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7760 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 18 lipca 2006 - 22:09

psg oczywiscie ;)

#55 Biber

Biber
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7662 dni
  • Polska / Podkarpackie / Sanok

Napisany 18 lipca 2006 - 22:13

ok prosił bym o zamknięcie tematu... resztę spraw ja i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.