Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Oblizywanie okolicy ogona

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
4 odpowiedzi na ten temat

#1 Pumbus123

Pumbus123
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6252 dni
  • Polska / Podlaskie / Łapy

Napisany 07 kwietnia 2012 - 21:09

Dwa dni temu wpuściłem młodszą samiczkę do nowego terrarium, dzisiaj zauważyłem dziwne zachowanie, miała w terra swoją starą kryjówkę żeby nie czuła się za bardzo zestresowana, na ogół przesiadywała głównie w niej, dzisiaj właśnie zauważyłem że wybrała się na spacer na obeznanie terenu, gdy siedziała na jednej półce wygięła się tak że oblizywała górną część ogona, po chwili przemieściła się na półkę wyżej i ponownie zachowywała się w ten sam sposób, w okolicy kloaki zauważyłem białą substancję był to skrystalizowany mocz. Jest to odmiana Tremper Albino Enigma, u swojej samiczki classica nie zauważyłem tego typu zachowań dlatego kieruję pytanie do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Oblizywanie okolicy ogona     x

#2 Snowstorm

Snowstorm
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5222 dni
  • Polska / Śląskie / Katowice

Napisany 07 kwietnia 2012 - 21:20

[quote]Dwa dni temu wpuściłem młodszą samiczkę do nowego terrarium, dzisiaj...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Pumbus123

Pumbus123
  • Terrarysta

Napisany 08 kwietnia 2012 - 07:58

A czy uważasz że 'mógłby' robić to sam ze sobą?...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 Gekoneqq

Gekoneqq
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5593 dni
  • Polska / Śląskie / Gliwice

Napisany 08 kwietnia 2012 - 08:17

"Sam ze sobą" raczej nie :)...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Pumbus123

Pumbus123
  • Terrarysta

Napisany 12 kwietnia 2012 - 10:16

[img]http://desmond.imageshack.us/Himg201/scaled.php?server=201&filename=dscf7131c.jpg&res=landing[/img]

W maju kończy 2 lata, wydaje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.