Witam. Mam problem z legwanem...gdyż na jego ciele wyskozyły dziwne plamki coś jak gródki które mają ciemny kolor(zaznaczam że się nie sączą ani nie ruszają). Najwięcej ma ich na ogonie i pojedynczo na brzuszku. Nie wiem co to jest. Poszedłbym z nim do weta ale w moim mieście nie ma takiego który by się znał na gadach. Może ktoś miał styczność z takim przypadkiem i może mi pomóc...Proszę o pomoc. A legwan przestał mi jeść, ale kondycję ma raczej dobrą.[size=7][/size]
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 10 września 2005 - 14:26
Podobne tematy: Proszę o pomoc najlepiej weterynarza(grzybica?może ospa?) x
Przypięty
Hyde Park
Proszę was o pomoc w leczeniu nerekVeirone, 07 sie 2025 |
|
0 |
|
|||
tematy ogólne
Ptaszniki
Jakim kurierem najlepiej wysłać ptasznikaMichalo, 06 paź 2025 |
|
0 |
|
|
||
identyfikacja
Owady
Znalezione u Agamy Brodatej, proszę o identyfikacje o ile da się z takiego zdjęciaDrkLilium, 11 wrz 2025 |
|
0 |
|
|||
tematy ogólne
Węże
Czy osoba dwunastoletnia może mieć pytona królewskiego i go zarejestrować samemu?Mantises, 22 sie 2025 |
|
0 |
|
|
||
Wyceny, gdzie kupić
Proszę o wycenęMatius1991, 21 sie 2025 |
|
0 |
|
Gość_Anonymous_*
Napisany 10 września 2005 - 14:32
Po pierwsze, wrzuc fote, wielokrotnie powtarzam, ze nikt nie jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 września 2005 - 14:33
Porównaj to z tymi zdjęciami i powiedz czy tak to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_Anonymous_*
Napisany 10 września 2005 - 14:50
Nie mozna wszystkiego sprowadzac do zmian chorobowych. Jezeli kupiles lega...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 września 2005 - 14:58
Mam legwana od roku i nigdy mi nie chorował zawsze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_Anonymous_*
Napisany 10 września 2005 - 15:05
Jezeli lekarz weterynarii tak Ci powiedzial, to faktycznie minal sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 września 2005 - 15:33
Posiadam fotki które mogę wysłać prywatnie. Podaje swoje gg 6567981...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 września 2005 - 13:12
Wyślij - baswis@wp.pl
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany