Witam Was bardzo serdecznie, jako że jestem tutaj nowy
Szukałem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie, lecz nie znalazłem odpowiedzi (albo jej nie ma, albo nie umiejętnie szukałem).Wszystkie zdjęcia i wątki opisują i przedstawiają przezroczyste, bądź mleczne pojemniki do hodowli karmówki, które bądź co bądź przepuszczają światło dzienne, czytałem, że karaczany nie potrzebują doświetlania, wręcz lubią ciemność. Chce właśnie hodować karaczany, mączniki i świerszcze bananowe na własny użytek i tutaj moje pytanie u mnie w Tesco jest promocja na pojemniki plastikowe na oko wymiary 40x30x30 w cenie 7zł, nie chodzi o rozmiar, lecz o kolor, pojemniki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 02 kwietnia 2012 - 08:09
Podobne tematy: Pojemniki dla karmówki x
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Sprzedam pojemniki, torf i zestawy hodowlaneTerra_Zone12, 17 lip 2025 |
|
|
|||
Sprzedam karmówkę
Owady karmowe wypełnione pojemniki bez ściemyAdrianChod, 29 cze 2025 |
|
|
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
maluchy detal, 5x 10x: darlingi, reduncus, cambri, baviana | POJEMNIKI 12x12x11 z wentylacjąLolexxen, 19 cze 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Sprzedam pojemniki 12x12x11 z wentylacją (możliwe zamówienia hurtowe 5x, 10x, 15x, 50x, 100x, 1000x)Lolexxen, 09 cze 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
pozostałości po hodowli (pojemniki, tuby, pęsety itp.)luke1104, 28 kwi 2025 |
|
|
Napisany 02 kwietnia 2012 - 08:35
Ja mam przezroczyste ale trzymane w pomieszczeniu gdzie nie ma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 kwietnia 2012 - 08:38
Też w Tesco kupiłem takie czarne pojemniki. Ale z przeznaczeniem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 kwietnia 2012 - 08:57
Pojemniki mają być na sam początek przygody z hodowlą karmówki,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 kwietnia 2012 - 21:30
Ja trzymam karmówke w ciemnych pojemnikach i jest ok,tylko tak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany