Kupiłem wczoraj mojej agamie brodatej mysz. Myśląc, że to ostatnie chwile gryzonia z radością wpuściłem ją do terrarium. Niestety chyba obudziła się w gadzinie empatia (biała myszka, śliczna po prostu) i agama tylko na mysz spojrzała i nic. Mało tego - mysz jeździ na gadzie, w ogóle się nie boi!!! Myślałem, że agama nie jest głodna to i myszy nie rusza - ale nie, karaczany pożera. Po paru godzinach zaglądam do terrarium i ręce mi opadły. Agama sobie leży bez ruchu, a mysza śpi jej pod pachą.... I co ja teraz mam zrobić? Po kiego grzyba mi mysz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 marca 2012 - 09:56
Kupiłem wczoraj mojej agamie brodatej mysz. Myśląc, że to ostatnie chwile gryzonia z radością wpuściłem ją do terrarium. Niestety chyba obudziła się w gadzinie empatia (biała myszka, śliczna po prostu) i agama tylko na mysz spojrzała i nic. Mało tego - mysz jeździ na gadzie, w ogóle się nie boi!!! Myślałem, że agama nie jest głodna to i myszy nie rusza - ale nie, karaczany pożera. Po paru godzinach zaglądam do terrarium i ręce mi opadły. Agama sobie leży bez ruchu, a mysza śpi jej pod pachą.... I co ja teraz mam zrobić? Po kiego grzyba mi mysz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Zamiast zabójcy kumpel się zrobił x
zdrowie
Aksolotle
Aksolotl zrobił się żółtynatka123411, 22 kwi 2019 |
|
![]() |
|||
żywienie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Karmówka z lodówki, czyli hibernacja karmówki zamiast hodowliWAK, 19 paź 2022 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Eresus zrobił gniazdo na szybie gilotynki 10x10x20Arngrim88, 02 paź 2022 |
|
![]() |
|||
rozmnażanie
Początkujący hodowcy jaszczurek
coś zamiast inkubatora?Hamserek ![]() |
|
![]() |
|||
początkujący jaszczurki
Agamy - brodata i karłowata
Agama brodata czołga się zamiast prawidłowo chodzićwiktor123564564645 ![]() |
|
![]() |
Napisany 15 marca 2012 - 10:09
Napisany 15 marca 2012 - 10:47
Napisany 15 marca 2012 - 10:58
Napisany 15 marca 2012 - 10:59
Kupiłem wczoraj mojej agamie brodatej mysz. Myśląc, że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 marca 2012 - 11:06
Napisany 15 marca 2012 - 12:45
Kupiłem wczoraj mojej agamie brodatej mysz. Myśląc, że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 marca 2012 - 14:47
Napisany 15 marca 2012 - 15:23
Napisany 15 marca 2012 - 15:45
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów