Witam moim pajączkiem jest B.Vagans jest po 13 wylince którą przechodził 2tygodnie temu, wiec czas na pierwszy pożywny pokarm, lecz pająk nie był wogole zainteresowany swoja potencjalna ofiara, postanowiłem dać mu pokarm w nocy gdy jest jego największa aktywność tym razem pajączek rzucił się na karaczana , ukasił go i zostawił na środku terrarium i nie wiem co dalej czy mam wyciągnąć tego karaczana czy zostawić mu go ?
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 18 lutego 2012 - 16:21
Podobne tematy: Vagans dziwne zachowanie x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Dorosły samiec Tliltocatl vagansBlack_Kruk, 06 lis 2025 |
|
|
|||
zachowania
Mrówki
Zachowanie mrówek Messor BarbarusFilip76324 |
|
|
|
||
Hurt 300 szt T vagans L1 z mojego rozmnożenia z dokumentem PIWExclusive_Chondros, 02 paź 2025 |
|
|
|||
Promocja 2+1 GRATIS E.murinus L2,P.sp. Akcaya L1,P.sp. Machala L1,Ch.natanicharum L2, O.violaceopes L1,G.pulchripes L1,Tliltocatl vagans L3Baagor, 23 wrz 2025 |
|
|
|||
Ogłoszenia matrymonialne
Brachypelma vagans - świeży dorosły pilnie potrzebnySNAKESPIDER, 08 wrz 2025 |
|
|
Napisany 18 lutego 2012 - 16:27
jak?
Napisany 18 lutego 2012 - 16:27
Może nie być głodny, atakuje ponieważ wie że ,,jest intruz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 lutego 2012 - 16:30
[quote]jak?[/quote]
Włóż go do jakiegoś przeźroczystego pudełka i zobacz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Włóż go do jakiegoś przeźroczystego pudełka i zobacz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 lutego 2012 - 16:38
po delikatnych namowach wskoczył na boczna szybkę, kły ma duże...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 lutego 2012 - 13:45
Dorosłe ptaszniki często potrzebują więcej czasu niż 2 tygodnie aby...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany