Witam
Czy mogę stosować jako basenik pojemnik ulepiony z masy solnej?
Muszę go polakierować i nie wiem, czy ten lakier pod wpływem wody nie zacznie uwalniać jakichś nieodpowiednich dla żółwia substancji. Może jest jakiś odpowiedni do tego lakier?
Mogłabym oczywiście stosować tackę od mięs, ale takie coś z masy solnej fajnie wygląda. xD
Dzieki z góry
Pozdrawiam
Maekio
Woda w pojemniku z masy solnej
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 03 lipca 2006 - 20:28
Podobne tematy: Woda w pojemniku z masy solnej x
warunki hodowli
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Pleśń w pojemniku ze świerszczamiBraszka123 ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
warunki hodowli
Ptaszniki
Małe żółte kawałki w podłożu, woda w pojemniku wydaje się przechowywać na dłużej w pojemniku ptasznika, co to znaczy?januszhodowca, 03 gru 2024 |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Początkujący hodowcy jaszczurek
Ile powinien przebywać gekon lamparci w pojemniku przejściowym?Janiu, 12 paź 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
terrarium
Początkujący hodowcy węży
Wentylacja w pojemniku dla pytona królewskiegoPiterstom, 04 paź 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
terrarium - pozostałe tematy
Budowa, osprzęt
Problemu z pleśnią czy podobnymi nalotami w pojemnikukefirek, 03 sie 2024 |
|
![]() |
Napisany 03 lipca 2006 - 20:37
kombinujesz trochę, najlepiej tak jak napisał Ci RoberM kupić podstawke...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 lipca 2006 - 22:15
A ja jestem pewien, mogę ci pomóc, bo jestem chemikiem....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 lipca 2006 - 22:46
Oo. Bardzo pomocne.
A jakbym czymś to polakierowała?...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
A jakbym czymś to polakierowała?...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 lipca 2006 - 05:48
jeśli chcesz się tak bardzo bawić to ulep piodełko z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 lipca 2006 - 09:40
Mam już ulepione xD I tak strasznie znowu się nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów