A wiec tak mam 2 zolwie czerwonolice i jeden z nich chyba zachorowal :[ Jest bardzo malo ruchliwy, ma zamkniete opychniete oczy. Powieki troche zaczerwienione. Nawet jak je to ma je zamkniete. Nie raz tylko tak troche otwiera jedno albo drugie to za wiele nie widac. Mieszkam w taklim miejscu gdzie weterynarze prawie nie wiedza co to sa gady wiec raczej odpadaja. Co mam zrobic??? Prosze pomozcie !!!!!!
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 09 września 2005 - 13:41
Podobne tematy: Żółw czerwonolicy - choroba - Prosze o szybka POMOC ! x
Przypięty
Hyde Park
Proszę was o pomoc w leczeniu nerekVeirone, 07 sie 2025 |
|
0 |
|
|||
zachowania
Ptaszniki
PROSZĘ O PILNĄ POMOC z bardzo niepokojącym zachowaniem dopiszczonej samicy Psalmopeus irminia.teraphosa21, 30 lis 2025 |
|
0 |
|
|
||
identyfikacja
Owady
Znalezione u Agamy Brodatej, proszę o identyfikacje o ile da się z takiego zdjęciaDrkLilium, 11 wrz 2025 |
|
0 |
|
|||
Wyceny, gdzie kupić
Proszę o wycenęMatius1991, 21 sie 2025 |
|
0 |
|
|||
Wyceny, gdzie kupić
PROSZE O WYCENE- Boa CesarskiHiroya90, 19 sie 2025 |
|
0 |
|
Napisany 09 września 2005 - 13:53
Potrzebne jast więcej informacji,temperatura,czym karmisz,w jakim są wieku. Wygląda to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 września 2005 - 14:03
temperatura zawsze ponad 25 stopni ok 28. karmie biale robaki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 września 2005 - 14:16
Moim zdaniem może to być niedobór witaminy D3, czy twoje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 września 2005 - 14:40
Karmisz pokarmem o wartości papieru toaletowego, białe robaki w ogóle...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 września 2005 - 16:16
Dzisiaj juz podalem odpowiedni preparat zobaczymy co bedzie jutero ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 września 2005 - 16:56
Koleżanko, jak chcesz mu pomóc to lepiej żebyś wiedziała co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 września 2005 - 17:01
Sorki mała wpadka:P Chociaż faktycznie weterynarz mi wtedy polecił podawanie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany