Na moim anolisku pojawiły się na nogach i na spodzie (brzuchu?) czarne kropeczki. Zaniepokoiłem się, mały ma jakieś 4 miesiące. Nie ma uvb, ale suplementuję mu świerszcze. Dodatkowo na plecach złuszczyła mu się skóra. Przez prawie cały kręgosłup przechodzi taka fałda. Czy to może być coś poważnego i co powinienem zrobić? Liczę na szybką odpowiedź.
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 29 stycznia 2012 - 19:54
Podobne tematy: Anolis zielony - kropki x
Sprzedam jaszczurki
Anolis roquet summus 'macuba' 2.2NameSkin, 18 lip 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
LEGWAN ZIELONYWIEDZMIN1 ![]() |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Legwan zielony 7 latJvlaasek123, 08 lut 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Anolis sagreiKarOla93 ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Pyton zielonykuntek89, 25 lut 2025 |
|
![]() |
Napisany 29 stycznia 2012 - 20:52
Witam
Czarne kropki to maga być roztocza. Łuszcząca się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Czarne kropki to maga być roztocza. Łuszcząca się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 stycznia 2012 - 21:16
Kropki po chwili zeszły, a kolor wrócił do zielonego (w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 stycznia 2012 - 23:55
Co nie zmienia faktu że UVB by się jednak przydało!...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 lutego 2012 - 17:42
To jak to wreszcie jest? Bo ja czytałem, że albo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_mat33_*
Napisany 01 lutego 2012 - 18:02
Zlezy od twojego uznania, ale napewno uvb kożystnie wpływa na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów