witam mam pytanie czy mając teraz (podobno samiczkę) Hieroduli majusculi L5 odmiany czerwonej jest możliwość, żeby ona była czerwona jako imago? pytam, bo niby gość...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
czerwona majuscula?
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 10 stycznia 2012 - 20:25
Podobne tematy: czerwona majuscula? x
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Lotos Taiwan, mech javajski, kryptokoryna czerwonaFalafel, 04 kwi 2023 |
|
![]() |
|||
![]() Jak zacząć rozmnażanie modliszki ?(hierodula majuscula)Mika_animals, 22 wrz 2021 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Kupię samca sub/imago Hierodula majusculammozix, 01 lut 2021 |
|
![]() |
|||
linienie
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Hierodula majuscula nie liniejeModlicha02, 23 mar 2021 |
|
![]() |
![]() |
||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Kupię dorosłego samca hierodula majusculaOlas007, 01 sie 2020 |
|
![]() |
Napisany 11 stycznia 2012 - 14:06
A mógłbyś zamieścić zdjęcie?
Napisany 11 stycznia 2012 - 19:47
Dziwne pytanie. Modliszki nie mają odmian barwnych, młode z jednego miotu zazwyczaj wybarwiają się różnie. Czasem zależy to od wilgotności, czadem od światła, podobno również...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 stycznia 2012 - 20:07
[quote] Na przykład samica P. paradoxa w 99% przypadków jako imago jest zielona.[/quote]
Skąd te dane i jak wyliczyłeś procenty? Mi nigdy samiczka nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Skąd te dane i jak wyliczyłeś procenty? Mi nigdy samiczka nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 stycznia 2012 - 22:02
u mnie też wszystkie paradoxy były brązowe, jedną jakiś czas temu odosobniłem do słabo oświetlonego, ciemnego, zielonego terra i bez zmiany wylinki w 1/2 zmieniła...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 stycznia 2012 - 23:33
[quote]Dziwne pytanie. Modliszki nie mają odmian barwnych, młode z jednego miotu zazwyczaj wybarwiają się różnie. Czasem zależy to od wilgotności, czadem od światła, podobno również...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów