Witam, dziś doszło do mnie tło kupione przez internet w sklepie terrarystycznym. Tło po wyjęciu z kartonu miało taki lekki dziwny zapach. Umyłem je, ale zapach pozostawał. Zamontowałem tło do terrarium i od razu wymieniłem torf ptaszniczce. Teraz w terrarium unosi się ten zapach. Ptaszniczka nie chce stać na torfie, tylko wchodzi na kratki wentylacji. Czy taki zapach może być niebezpieczny dla ptaszniczki?
Tło strukturalne, jego zapach a zachowanie ptasznika.
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 03 stycznia 2012 - 21:05
Podobne tematy: Tło strukturalne, jego zapach a zachowanie ptasznika. x
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terraria szklane gilotyna 30x30x30 25x25x50 wyposażone w tło strukturalne.Kwdiil, 20 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Terrarium szklane 60x40x120 : Tło strukturalne, duża wentylacja idealne dla kameleonaKwdiil, 20 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Media
Na lotnisku słodycze miały dziwny zapach. Tak znaleźli 1500 pająkówTherapoTerra, 15 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Tło strukturalne pustynne/stepowe 98x37cmminax, 10 lip 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Straszyki
Dziwne zachowanie po kopulacjiLilla_My1984, 13 maj 2025 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 03 stycznia 2012 - 21:20
Zależy jaki to jest zapach, bo mało mi to mówi....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 stycznia 2012 - 02:15
nie powinien ale dla własnego sumienia , możesz wystawić na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 stycznia 2012 - 23:34
[quote]chyba, że spowodowany jest pleśnią, która mogłaby zagrozić pająkowi itp.[/quote]
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów