Witam,mam węża zbożowego i chciałem dorobić w terra trochę półek z kory.Wcześniej miałem ściankę ze styropianu pokrytą atlasem,ale musiałem się jej pozbyć.Ścianki planuję przymocować do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 21 grudnia 2011 - 10:47
Podobne tematy: Klej na gorąco x
terrarium - pozostałe tematy
Wystrój, roślinność
sklejanie kamieni klejem na gorącof3nr1r_9034, 19 sie 2022 |
|
![]() |
![]() |
||
terrarium - rośliny
Terraria dla jaszczurek i sprawy techniczne
Czym można kleić mech? Czy można stosować klej na gorąco?TheAngryRex_PL, 07 mar 2020 |
|
![]() |
|||
Terraria dla pajęczaków i sprawy techniczne
Jaskinia klejona klejem na gorąco - kiedy wkładać pająka?kooi, 17 mar 2019 |
|
![]() |
|||
Budowa, osprzęt
Klej na gorącoGozGall, 28 maj 2017 |
|
![]() |
![]() |
||
Zdjęcia i filmy z ptasznikami, skorpionami i innymi pajęczakami
Paparazzi znowu w akcji (M.balfouri na gorąco)adech, 15 gru 2013 |
|
![]() |
Napisany 21 grudnia 2011 - 11:03
na czas robienia + daj temu z pol dnia profilaktycznie ;p klej zaschnie i nic ci nie zrobi wiec niech tylko sie przewietrzy terra jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 grudnia 2011 - 11:17
na pewno bedziesz musial, przeciez to chemia i jaki smrod.. A na ile? Tego Ci nie powiem, bo to zalezy jak szybko zapach wywietrzeje. Ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 grudnia 2011 - 11:34
Panowie co wy tutaj za pierdoły piszecie jak klej na gorąco no to chyba taki pistolet z silikonem a on napewno nie śmierdzi i wysycha...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 grudnia 2011 - 12:22
Tak jak kolega wyżej powiedział klej takowy nie śmierdzi wystarczy że wyciągniesz węża na czas klejenia i odczekasz jakieś 10-15 mi.Klej szybko schnie max do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 grudnia 2011 - 12:40
tak dokladnie, mowimy o tym kleju i pistoletu z sylikonem na pewno sie do tego nie uzywa
.. Dwa dni temu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 21 grudnia 2011 - 14:55
ja jeżeli coś muszę naprawić w terra używając pistoletu klejowego to nie wyjmuję gekona i nic się mu nie dzieje, pierwsze słysze żeby to mogło...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów