Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

terrarium - pozostałe tematy

- - - - -  
Klej na gorąco

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
6 odpowiedzi na ten temat

#1 agent000

agent000
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5089 dni
  • Polska

Napisany 21 grudnia 2011 - 10:47

Witam,mam węża zbożowego i chciałem dorobić w terra trochę półek z kory.Wcześniej miałem ściankę ze styropianu pokrytą atlasem,ale musiałem się jej pozbyć.Ścianki planuję przymocować do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Klej na gorąco     x

#2 Wojtas1990

Wojtas1990
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5608 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Wrocław

Napisany 21 grudnia 2011 - 11:03

na czas robienia + daj temu z pol dnia profilaktycznie ;p klej zaschnie i nic ci nie zrobi wiec niech tylko sie przewietrzy terra jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 PanAnonim

PanAnonim
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7138 dni
  • Polska / Podlaskie / Łomża

Napisany 21 grudnia 2011 - 11:17

na pewno bedziesz musial, przeciez to chemia i jaki smrod.. A na ile? Tego Ci nie powiem, bo to zalezy jak szybko zapach wywietrzeje. Ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 kamilhosek

kamilhosek
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5012 dni
  • Polska / Śląskie / Jastrzębie Zdrój

Napisany 21 grudnia 2011 - 11:34

Panowie co wy tutaj za pierdoły piszecie jak klej na gorąco no to chyba taki pistolet z silikonem a on napewno nie śmierdzi i wysycha...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 milosz17

milosz17
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5240 dni
  • Polska / Kujawsko-pomorskie / Golub Dobrzyń

Napisany 21 grudnia 2011 - 12:22

Tak jak kolega wyżej powiedział klej takowy nie śmierdzi wystarczy że wyciągniesz węża na czas klejenia i odczekasz jakieś 10-15 mi.Klej szybko schnie max do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 PanAnonim

PanAnonim
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7138 dni
  • Polska / Podlaskie / Łomża

Napisany 21 grudnia 2011 - 12:40

tak dokladnie, mowimy o tym kleju i pistoletu z sylikonem na pewno sie do tego nie uzywa :-).. Dwa dni temu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 spidi

spidi
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6067 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 21 grudnia 2011 - 14:55

ja jeżeli coś muszę naprawić w terra używając pistoletu klejowego to nie wyjmuję gekona i nic się mu nie dzieje, pierwsze słysze żeby to mogło...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.