Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Creobroter Apicalis

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
41 odpowiedzi na ten temat

#11 Jadis

Jadis
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5015 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Poznań

Napisany 22 grudnia 2011 - 14:27

Ja lubię patrzeć na niektóre gatunki owadów, ale nie dotykać je... No i jedna z tych C. apicalis jest spokojniejsza i mogę w miarę swobodnie otworzyć moczboksa i wiem, że raczej mi nie ucieknie. No ale mam problem z tym drugim osobnikiem... Nie mam pojęcia jak go skłonić do siedzenia w miejscu... zaczynam się już zastanawiać, czy go nie przekładać do czegoś większego na czas karmienia. Ostatnio to już myślałam, że mu coś zrobię, bo bardziej był zainteresowany próbą uderzenia mojego palucha, niż chwytaniem karmówki... A te muszki owocówki nieloty są raczej szybkie... Może go będę przestawiać w chłodniejsze miejsce...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Creobroter Apicalis     x

#12 Jadis

Jadis
  • Terrarysta

Napisany 26 grudnia 2011 - 22:44

Już się obydwie modliszki uspokoiły. Przypomniałam sobie, że przez pierwszy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#13 Frenetico

Frenetico
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5409 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 29 grudnia 2011 - 12:57

Podobnie: płeć da się rozpoznać po 4/5 linieniu, tylko trzeba...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#14 Jadis

Jadis
  • Terrarysta

Napisany 30 grudnia 2011 - 22:36

Dzisiaj rano druga C. apicalis przeszła pomyślnie wylinkę... Teraz wszystkie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#15 Jadis

Jadis
  • Terrarysta

Napisany 14 stycznia 2012 - 14:32

Moje 4 modliszki linieją na tyle często, że już się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#16 Jadis

Jadis
  • Terrarysta

Napisany 31 stycznia 2012 - 13:34

Bardzo proszę o jakąś informację na temat tego, ile wylinek...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#17 psycho1996

psycho1996
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5449 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Konin

Napisany 31 stycznia 2012 - 13:49

[quote]Bardzo proszę o jakąś informację na temat tego, ile wylinek...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#18 Jadis

Jadis
  • Terrarysta

Napisany 01 lutego 2012 - 13:32

Czyli to jeszcze nie są zalążki skrzydeł, bo ze 3-4...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#19 Jadis

Jadis
  • Terrarysta

Napisany 18 lutego 2012 - 21:50

Jedna z moich C. apicalisów właśnie linieje na imago... Wszystkie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#20 Jadis

Jadis
  • Terrarysta

Napisany 18 lutego 2012 - 22:46

Już po wylince (Wszystko OK! :D...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.