Witam, moja jeżyca afrykańska urodziła młode, jednak w wyniku stresu wszystkie zjadła i tu mam pytanie, kiedy powtórnie mogę ją dopuścić do samca?.Jest dobrze odżywiona, ale myślę nad podawaniem jej przy kolejnej ciąży i podczas odchowanie miotu, mysich osesków, czy dwa na tydzień wystarczą?, na co dzień dostaje mączniki i ma karmę Bosch sanabelle, dostaje też jajka, nic innego nie chce jeść.Słyszałam, że przy karmie wysokobiałkowej, myszy dają liczne mioty, czy tak samo będzie w przypadku jeży?.
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 15 grudnia 2011 - 20:05
Podobne tematy: Powtórne rozmnożenie jeży afrykańskich x
warunki hodowli
Ssaki egzotyczne
klatka dla parki popielic afrykańskichKarooo, 15 maj 2016 |
|
![]() |
![]() |
||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Pamphobeteus ultramarinus L1/2 własne rozmnożenie A.mesomelas i inne!!jorijogidan ![]() |
|
![]() |
|||
rozmnażanie
Ptaszniki
[Rozmnożenie] Lampropelma nigerrimumKamil19870401, 03 wrz 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
X.IMMANIS L1 własne rozmnożeniejorijogidan ![]() |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
[Rozmnożenie] P.regalis P.formosa H.pulchripesSzcz3rbaty, 28 wrz 2023 |
|
![]() |
Napisany 15 grudnia 2011 - 21:07
A może po prostu daj jej odpocząć? Według mnie nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 grudnia 2011 - 21:46
Ale czemu od razu wysuwasz oskarżenia?, jedynie pytam czy byłoby...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 grudnia 2011 - 23:06
Nie, nie byłoby to właściwe. Daj jej przynajmniej 2 miesiące...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 stycznia 2012 - 02:57
Jak już napisano nie powinno sie rozmnażac jeży czesciej niz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów