Witam mam problem ... moja samiczka pytona (regiusa) ok 1,5 roku ... wagi nie znam ale jest masywna zawsze żarta z dnia na dzien cos ja "pogieło" dosłownie i w przenośni ... leży nie chowajac sie do kryjówek czesto leży z otwartym pyskiem .. Wydzieliny żadnej nie widziałem ... pysk w środku wygląda dobrze... jest silna ... ale odnosze wrażenie ze ma problemy z błędnikiem podnosi głowę pionowo do góry ..zaraz zawija ją do "pleców" nie ma reakcji obronnej nie zabiera łowy wogole kiedy sie za nia łapie ... i jest taka jak by poł przytomna nigdzie nie widze jakiś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 06 grudnia 2011 - 16:31
Podobne tematy: choroby u pytonów królewskich x
Kupię
Kupię rack system dla pytonów królewskich.Mantises, 14 wrz 2025 |
|
|
|||
zdrowie
Węże
Problemy skórne u pytonów królewskichMartynavjkt, 25 wrz 2024 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Kilka Pytonów królewskich z 2023marcinos88, 26 sie 2024 |
|
|
|||
rozmnożenie węże
Raporty rozmnożeniowe
Rozmnażanie pytonów królewskich poza sezonemPlywak565, 03 kwi 2024 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Parka dorosłych pytonów królewskich pied / het piedDamianL, 14 wrz 2023 |
|
|
Napisany 06 grudnia 2011 - 16:54
Może to IBD? Znawcą chorób nie jestem więc mogę się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 grudnia 2011 - 17:01
Napięcie mięśni grzbietu szyi objawiające się unoszeniem głowy i szyi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 grudnia 2011 - 18:51
czy to może wziąć się z niczego ??? tak po...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 grudnia 2011 - 20:10
Nie, to nie wzięło się "z powietrza". Idź do dobrego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany