Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Kameleon jemeński (samica)- problem związany ze złożeniem jaj

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
7 odpowiedzi na ten temat

#1 Mefist

Mefist
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5151 dni
  • Polska / Śląskie / Racibórz

Napisany 15 listopada 2011 - 21:26

Witam
Moja samiczka (nazywa się Zielona) ostatnio złożyła jaja, i tutaj jest problem. Po złożeniu jaj, odechciało się jej jeść, kiedyś bardzo chętnie zajadała [color=red]mącznikami[/color], i świerszczami (częściej [color=red]mączniki[/color] ponieważ świerszcze niszczyły wystrój terrarium). Póki co Zielona mieszka w średnim terrarium 40x40x50, jestem w trakcie kończenia o wiele większego terrarium. Na razie nie posiada wodospadu (nie ma miejsca do starego terrarium, ale takowy wodospadzik posiadam). Ostatnio dałem jej też szarańczę (i to jest zaskakujące) jedną zjadła, ale gdy dałem jej ją do zjedzenia parę dni później, to ani rusz! Zieloną posiadam od 21.03.2011 roku, zakupionej na giełdzie terra stycznej....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Kameleon jemeński (samica)- problem związany ze złożeniem jaj     x

#2 pajo2404

pajo2404
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6195 dni
  • Polska / Śląskie / Rybnik

Napisany 15 listopada 2011 - 23:12

Po pierwsze ZERO mączników. Jezeli ty nie chcesz podawac swierszczy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 sękata

sękata
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5329 dni
  • Polska / Małopolskie / Tarnów

Napisany 15 listopada 2011 - 23:24

Z tego co widać nie masz ZIELONEGO pojęcia o hodowaniu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 Mefist

Mefist
  • Terrarysta

Napisany 16 listopada 2011 - 07:41

terrarium 1,2m, x1,2m x1,5m bedzie za parę dni tak tez...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Mefist

Mefist
  • Terrarysta

Napisany 16 listopada 2011 - 07:59

http://w323.wrzuta.pl/obraz/7sKvTtXLeoD/p081111_18.06 O to ona

#6 pajo2404

pajo2404
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6195 dni
  • Polska / Śląskie / Rybnik

Napisany 16 listopada 2011 - 08:53

A skąd wiesz ze sie nie meczy, mówilła ci?? Nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 Mefist

Mefist
  • Terrarysta

Napisany 16 listopada 2011 - 15:12

jak kameleonowi nic nie jest i nic mu nie przeszkadza,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 Lilith

Lilith

Terrarysta

• Terrarysta
  • Z nami od: 7048 dni
  • Polska / Zachodniopomorskie / Szczecin

Napisany 16 listopada 2011 - 22:40

Mój najstarszy, najbardziej chory, pojony dożołądkowo kameleon, ma zawsze jasne...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.