Trafiłem na wasze forum w celu znalezienia kogoś kto zrobi terra dla mojego ptasznika i znalazłem użytkownika który ma już kilkanaście a nawet kilkaset postów i wydaje sie być rzetelny... no właśnie wydaje sie. Pisze do niego pod koniec sierpnia na gg z profilu forumowego 5178486 (telefon nie działał) że zamówił bym u niego terra i podaje wymiary i rozmawiamy (miły gośc nawet cierpliwy na moje różne zmiany ) podesłałem mu nawet czytelny rysunek terra w paincie żeby nie było nieporozumień wpłaciłem kasę (50zł) i czekam.... czekam...najpierw nie mieli płyt OSB.... potem czekał na docięcie płyt... [mija sierpieńi połowa września]...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 22 października 2011 - 15:15
Napisany 22 października 2011 - 17:23
Witam. Mam podobny problem z tym uzytkownikiem. W polowie wrzesnia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 października 2011 - 18:48
Powiem szczerze, że jest mi głupio bo ja osobiście poleciłem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 października 2011 - 15:52
Ozer wywiązał się z zadania i doszło moje terrarium.;] po...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 października 2011 - 17:25
Niestety mi do dzisiaj nie zwrocil pieniedzy ani nie przelal...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 listopada 2011 - 16:14
Niestety pan Ozer okazal sie oszustem, w zwiazku z czym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany