Witam, otóż 2 dni temu wykluł się mój pierwszy gekon w mojej hodowli tyle, że nie wiem za bardzo jak na początku się nim zająć. Przełożyłem go do pojemniczka na papier, ma wode i 1 kamień. Nie wiem natomiast [b]czym go karmić[/b], [b]co ile je[/b] taki gekon i ile będzie trwać przyswojenie gada ?? Proszę o jak najwięcej informacji związanych z chowem młodych gekonów, najlepiej od tych co już nie raz im się kluły gekony.
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 21 października 2011 - 23:08
Podobne tematy: Świeżo wykluty gekon x
Archiwum ogłoszeń
Gekon żmijowy , parka gekonów tureckich , phalsuma grandispawllo8, 04 cze 2024 |
|
|
|||
Wyceny, gdzie kupić
kupię Gekon żmijowy (Hemidactylus imbricatus)xdusheq, 24 paź 2025 |
|
|
|||
Kupię
kupię Tropiocolotes steudneri - gekon pigmejskixdusheq, 22 paź 2025 |
|
|
|||
zdrowie
Jaszczurki
Martwi mnie moj gekonAstrologia |
|
|
|||
warunki hodowli
Jaszczurki
2g I 3.5g gekon orzesiony potrzebuja swiatla UVB?Rikze, 14 wrz 2025 |
|
|
|
Napisany 21 października 2011 - 23:39
Podstawowe informacje dotyczące odchowu młodych znajdziesz tutaj: https://www.gekonlamparci.terrarium.pl/index.php?page=rozmnazanie . Zapraszam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 października 2011 - 23:50
brak mi słów (kulturalnych). jest na forum tyle informacji na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 października 2011 - 00:00
Gawał nienawidzę takich ludzi jak ty, którzy piszą irytujące i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 października 2011 - 07:07
gekonlamparci.terrarium.pl i gekonlamparci.terrarium.pl to nie jest wikipedia, tam wszystkie rady...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 października 2011 - 07:10
[quote]
Jeszcze raz proszę dośw. hodowców o porady i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Jeszcze raz proszę dośw. hodowców o porady i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 października 2011 - 05:30
Sugerujesz, że doświadczeni hodowcy podadzą Ci jakieś nowe informacje? Zadałeś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany