Chciałbym zrobić wilgotną kryjówkę dla moich gekonów i nie wiem jakie podłoże najlepiej zda egzamin. Do tej pory miałem papier toaletowy w pojemniku ,lecz po paru godzinach stawał się suchy. Myślę nad zakupem vermiculitu z tej aukcji http://allegro.pl/wermikulit-vermiculit-5-l-najtaniej-i1874102559.html ,lecz nie wiem czy nie zostanie on połknięty przez gekony i czy dłużej będzie wilgotny. Jak u was się sprawdzał ? Pozdrawiam
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 14 października 2011 - 19:27
Podobne tematy: Vermiculit x
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Vermiculit i kabel grzewczyBunny_Rabbit, 28 wrz 2016 |
|
![]() |
|||
![]() |
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
vermiculit jaki?petryczko, 07 lis 2014 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Kupie vermiculitsebastian1995, 28 sie 2012 |
|
![]() |
||
![]() |
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
VermiculitPanAnonim ![]() |
|
![]() |
Napisany 14 października 2011 - 19:43
Vermiculit jest dobry do tworzenia kryjówek "Mokrych" Lub inkubacji jaj...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 października 2011 - 19:48
Uziarnienie ,frakcja 0-3 mm(drobny).
Czy taki vermiculit sie nadaje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Czy taki vermiculit sie nadaje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 października 2011 - 19:53
czy nadaje się do jaj? Tego ja nie wiem nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 października 2011 - 00:23
Witam ja w swojej hodowli jako podloze w pojemnikach do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 października 2011 - 08:14
wermikulit jako podłoże do wilgotnej kryjówki sprawdza się u mnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 października 2011 - 11:58
A opis http://gekonlamparci.terrarium.pl/wyposazenie.html#r4 jest niewystarczający? Wg mnie odpowiada na towoje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów