Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

terrarium - pozostałe tematy

- - - - -  
Czuć zapach pigmentu?!

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
3 odpowiedzi na ten temat

#1 jankelos

jankelos
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5204 dni
  • Polska / Pomorskie / Sopot

Napisany 30 września 2011 - 20:24

Witam wszystkich jestem nowy na forum chodź czytam go od 4 tyg. Z forum dowiedziałem się dużo potrzebnych mi rzeczy dotyczącej budowy terra. Mam taki problem skończyłem terrarium ponad tydzień temu, wietrzyłem go przez ten tydzień. No i sprawa wygląda tak ,że kiedy włożyłem szyby i włączyłem oświetlenie to jak terra się nagrzało zaczeło się czuć zapach pigmentu. Najgorsze jest to że dzisiaj je włączyłem przed przyjazdem mojej zamówionej agamki. Jak ją odebrałem i otworzyłem terra to poczułem ten zapach. Najgorsze jest to że nie mam gdzie wpuścić indziej moją saszke, więc wpuściłem ją do tego terra czyli dzisiaj. Ten...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Czuć zapach pigmentu?!     x

#2 knysz89

knysz89
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5242 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Wałbrzych

Napisany 30 września 2011 - 22:21

Skoro masz już agamę w domu to najlepiej by było...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Crowin

Crowin

Był moderator oraz współautor pogona.pl

• Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 5509 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 01 października 2011 - 08:03

Spróbuj terra wystawić na zewnątrz , podłącz niech się nagrzewa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 jankelos

jankelos
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5204 dni
  • Polska / Pomorskie / Sopot

Napisany 01 października 2011 - 09:53

Pierwsza noc minęła dobrze. agamka ma apetyt. Myka po całym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.