Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

terrarium - pozostałe tematy

- - - - -  
Koncepcja.

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
10 odpowiedzi na ten temat

#1 reggaeman

reggaeman
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5549 dni
  • Polska / Lubelskie / Lublin

Napisany 30 września 2011 - 18:32

Witam. Pewnej bezsennej nocy wpadł mi do głowy ciekawy pomysł, a mianowicie: Posiadam w domu stary telewizor ([url]http://srvimg01.tablica.pl/images_tablicapl/5197277_1_644x461_kilka-telewizorow-unitra-starych-tanio-zdjecia.jpg[/url]), mniej więcej taki. Jestem juz posiadaczem regiusa (Czesława), ale zastanawiałem się nad poszerzeniem hodowli i zakupie paru gekonów, co za tym idzie trzeba bd tez jakies terra zrobic i tu właśnie wchodzi w grę ten tv. Jesli by wyjąc kineskop i w stawic tam szybkę, odpowiednio wykonczyc itd wyszło by całkiem niezłe terra. Myslałem tez nad odpowiednim wyciecie przodu kineskopu zeby wyglądało bardziej jak telewizor. Ale nie pisze po to zeby się pochwalic tylko zeby przekonac się co o tym sądzicie. Moze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Koncepcja.     x

#2 Gekoneqq

Gekoneqq
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5570 dni
  • Polska / Śląskie / Gliwice

Napisany 30 września 2011 - 18:53

Wedlug mnie ciekawie by to wygladalo, tak oryginalnie ...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Chaos

Chaos
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5224 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Turek

Napisany 30 września 2011 - 19:11

Pomysł genialny:) Nie wiem jak duży jest ten telewizor ,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 PanAnonim

PanAnonim
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7166 dni
  • Polska / Podlaskie / Łomża

Napisany 30 września 2011 - 22:12

Pamiętam, że kiedyś trafiłem już na terrarium zrobione z telewizora...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 reggaeman

reggaeman
  • Terrarysta

Napisany 30 września 2011 - 22:38

No własnie dokładnie o tym myślałem... to nawet nie bd...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 Hunter

Hunter
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5864 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Poznań

Napisany 30 września 2011 - 23:11

Jakiś rok temu może 11 miesięcy widziałem takie terrarium za...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 reggaeman

reggaeman
  • Terrarysta

Napisany 01 października 2011 - 14:44

Ciekawe, ciekawe.. No, ale od gadania samo się nie zrobi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 reggaeman

reggaeman
  • Terrarysta

Napisany 01 października 2011 - 15:23

Skoro temat został usunięty to dodam chociaż zdjęcie tv, żeby...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 PanAnonim

PanAnonim
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7166 dni
  • Polska / Podlaskie / Łomża

Napisany 01 października 2011 - 18:28

Może otwierane od góry zaraz za kineskopem, albo tam po...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 ayathias

ayathias
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5149 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 03 października 2011 - 09:24

Hahaha!! REWELACJYJNY POMYSŁ!! Kiedyś widziałem u znajomego jak ze starego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.