Chcialbym sie dowiedziec jakie sa objawy krzywicy u gekonow lamparcich chodzi mi przedewszystkim o poczatkowe stadia zeby moc cos zdzialac, zwracamy uwage na lapki, ogon czy same palce ?? Bo moje niedawno nabyte gekony maja leciutko krzywe palce ale patrzac po zdjeciach to jest normalne u wszystkich gekonow wiec to chyba nie jest objaw krzywicy. Prosze o porady.
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 26 września 2011 - 10:57
Witam.
Chcialbym sie dowiedziec jakie sa objawy krzywicy u gekonow lamparcich chodzi mi przedewszystkim o poczatkowe stadia zeby moc cos zdzialac, zwracamy uwage na lapki, ogon czy same palce ?? Bo moje niedawno nabyte gekony maja leciutko krzywe palce ale patrzac po zdjeciach to jest normalne u wszystkich gekonow wiec to chyba nie jest objaw krzywicy. Prosze o porady.
Podobne tematy: Jakie sa objawy krzywicy u gekonow lamparcich. x
tematy ogólne
Skorpiony
Jakie skorpiony do suchego terrarium ?Larsi, 28 paź 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Gekon żmijowy , parka gekonów tureckich , phalsuma grandispawllo8, 04 cze 2024 |
|
|
|||
aspekty prawne
Jaszczurki
Przewóz gekonów za graniceNiunks |
|
|
|||
terrarium - oświetlenie
Budowa, osprzęt
UVB dla gekonów orzęsionychtv3, 09 kwi 2025 |
|
|
|||
początkujący jaszczurki
Gekony Nowej Kaledonii: rodzaj Correlophus, Mniarogekko, Rhacodactylus
Jakie podłoże dla małego gekona orzęsionego?KSAWERY26, 21 lut 2025 |
|
|
Napisany 26 września 2011 - 11:28
Gekony często dziwnie wyginają palce. Jeśli łapki i ogon są...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 września 2011 - 11:36
Generalnie największą uwagę zwraca się na przednie łapki, w których...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 września 2011 - 11:46
Własnie na taka odpowiedz liczylem, dziekuje bardzo
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 września 2011 - 11:58
[quote]Własnie na taka odpowiedz liczylem, dziekuje bardzo
Napisany 26 września 2011 - 14:39
[quote]Własnie na taka odpowiedz liczylem, dziekuje bardzo
Napisany 26 września 2011 - 15:12
[quote][quote]Własnie na taka odpowiedz liczylem, dziekuje bardzo
Napisany 27 września 2011 - 09:32
Tego bym sie nie spodziewal ze te zgrubienia pod lapkami...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany