Witam, mam węża zbożowego od czwartku. W czwartek ukryła się w kryjówce, co uznałem za normalne - nowe otoczenie. Jednak już w piątek miała mlecznobiałe oczka, więc zwiększyłem jej wilgotność, a ona zakopała się w podłożu (w najcieplejszym miejscu w faunaboxie, ale też bardzo wilgotnym). Tak było do dzisiejszego ranka albo do wczesnego poranka (nie wiem gdyż spałem). Już nie miała takich oczek, wypełzła z podłoża i zwinęła się w "kulkę". Myślałem, że jak wrócę to już zrzuci wylinkę. Bardzo się ucieszyłem, że "poczekała" aż wrócę. Jednak teraz zamiast mieć wzmożoną aktywność i się ocierać o korzeń, to znowu zakopała...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 19 września 2011 - 17:53
Podobne tematy: Wąż zbożowy - wylinka x
Sprzedam węże
Wąż zbożowy scaleless snow tesserabaal6, 21 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Węże
Wylinka, czy rana?Brakwolnejnazwy ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
Sprzedam węże
Wąż zbożowy za darmoszczepanix_16, 25 sie 2025 |
|
![]() |
|||
wylinka
Dymorfizm płciowy u ptaszników
C.Chromatopelma WylinkaPiotrCosta, 29 lip 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
Sprzedam węże
Wąż zbożowyAmelia03 ![]() |
|
![]() |
Napisany 19 września 2011 - 18:20
Napisany 19 września 2011 - 18:24
Dzięki wielkie za szybką odpowiedź
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 19 września 2011 - 18:28
Podłącze się do tematu. Czy w tym okresie nie próbować...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 września 2011 - 19:00
Nie ma po co. Wiele wezy zje, ale sam etap...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 września 2011 - 19:02
różnie to bywa - większość naszych węży wcina nawet jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 września 2011 - 21:00
mój boas zawsze nażre się jak głupi przed wylinką i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Zbanowany
Napisany 16 października 2011 - 00:08
Mój zbóż najpierw zakopał się na dwa dni w najwilgotniejszym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów