Witam. Kupiłem tydzień temu gekona ze sklepu varan. Włożyłem go do terrarium przejściowego, pierwszego dnia wypróżnił się do miski z wodą, a czwartego dnia znów, jednak nie do miski
jednak jedyne co wzbudziło moje podejrzenia to fakt, że odchody są brązowe i takie mokre i widoczny jest też jakby białawy śluz. W między czasie nic nie jadł choć w misce dostawał mączniaki. Ponad to jest też bardzo spokojny, nie jest bojaźliwy, nie ucieka. Co do tych odchodów, pozostałe moje gekony nigdy nie wydalały takich, zawsze to były albo jasne, albo 'sztywne', nigdy zaś mokre. Czy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 04 września 2011 - 22:03
Podobne tematy: "mokre" brązowe odchody x
zdrowie
Modliszki
Odchody? Wymioty modliszki.Doris111 |
|
|
|
||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Wermikulit, sphagnum, substrat dla chrząszczy i wijów, odchody barciakaRaven, 07 sie 2025 |
|
|
|||
Sprzedam owady, wije, mięczaki, skorupiaki (nie karmowe)
Ogniówka pszczela odchody Barciaka na nalewkęRaven, 07 sie 2025 |
|
|
|||
zdrowie
Gekon lamparci (Eublefar)
Dziwne odchody GekonaKitschy, 27 lut 2025 |
|
|
|
||
warunki hodowli
Ptaszniki
Podłoże zbyt mokresureves22, 25 paź 2024 |
|
|
|
Napisany 04 września 2011 - 23:27
Mój Gekon zakupiony w Varanie 17 lipca, również po jakimś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 września 2011 - 06:54
Od siebie dodam, że ponad rok temu gekon kupiony w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 września 2011 - 08:30
Wszystkie gekony w naszej hodowli ktore ukonczyły 2 m iesiac...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 września 2011 - 09:04
Wszystkie moje gekony są od Liptona , i ani jeden...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 września 2011 - 12:48
nie karm swojego gekona grzybami tylko mącznikiem
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany