Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
karmienie z przygodami ))

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
27 odpowiedzi na ten temat

#21 Micah

Micah
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5240 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Bolesławiec

Napisany 24 sierpnia 2011 - 18:51

Wg mnie bez przeprowadzenia jakiejs udokumentowanej kontroli nie mozna na 100% stwierdzic w jaki sposob karmowka zostala pozbawiona zycia w zoologicznym/rzezni. Jesli gdzies zwierzeta zabijane sa w sposob niehumanitarny, to nikt, komu zalezy na zysku, otwarcie o tym nie powie- to przeciez ligiczne.
Dla tego nie widze jakiegos wielkiego "zwyrodnialstwa" (ze strony karmowki) w podawaniu zwierzeciu pokarmu w taki sposob, jak wygladalo by to w naturalnym srodowisku (Tak czy inaczej musi zostac zabite. Nie da sie ochronic wszystkich zwierzat karmowych swiata). Czy sa jakies przeciwskazania ze wzgledu na mozliwosc uszkodzenia przewodu pokarmowego karmionego zwierzecia, tego nie wiem, pewnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: karmienie z przygodami ))     x

#22 Puti

Puti

Lekarz weterynarii

• Lekarz weterynarii.nieaktywny
  • Z nami od: 5518 dni
  • Polska / Śląskie / Racibórz

Napisany 24 sierpnia 2011 - 20:25

[quote]Dokładnie o to mi chodziło. ;)...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#23 gadojad

gadojad
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5413 dni
  • Polska / Śląskie / Myszków

Napisany 24 sierpnia 2011 - 21:27

Ale w takim razie chciałbym się zapytać jakie wg. Was...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#24 Boombeel

Boombeel
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5302 dni
  • Polska / Podkarpackie / Rzeszów

Napisany 24 sierpnia 2011 - 22:10

Hmm, z tego co piszesz to chyba wydaje Ci się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#25 Tsubasa

Tsubasa
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6046 dni
  • Polska / Mazowieckie / Białobrzegi

Napisany 25 sierpnia 2011 - 08:41

Nie ze strony greenpeace'u... mieszkam na wsi i wiem jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#26 xbor

xbor
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7345 dni
  • Polska / Śląskie / Katowice

Napisany 25 sierpnia 2011 - 09:06

[quote] a w prawdziwych warunkach węże jednak zabijają żywe zwierzątka,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#27 Tsubasa

Tsubasa
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6046 dni
  • Polska / Mazowieckie / Białobrzegi

Napisany 25 sierpnia 2011 - 09:25

[quote][quote] a w prawdziwych warunkach węże jednak zabijają żywe zwierzątka,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#28 Puti

Puti

Lekarz weterynarii

• Lekarz weterynarii.nieaktywny
  • Z nami od: 5518 dni
  • Polska / Śląskie / Racibórz

Napisany 25 sierpnia 2011 - 20:47

Ja też mieszkam na wsi i ubój domowy tez może...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.