witam was wszystkich, mam ogromny problem ze swom legwanem, kupilam go dwa miesiace temu w sklepie zoologicznym, na poczatku było wszystko wporządku. Teraz zaczął gubic, skore, jest bardzo osowialy, na konarze przyjmuje dziwne pozy które wygladaja przerazliwie, jakby mial zaraz zdechnąc. Znosa wylatuje mu jakas przezroczysta wydzielina. Prosze pomózcie co mam robic?
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 08 czerwca 2006 - 19:02
Podobne tematy: POMOCY !!!!!! x
zdrowie
Modliszki
Pomocy ! Co się stało z modliszką ?Demeter, 01 maj 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
POMOCY grammostola pulchripes nalot na odwłokupropasqn ![]() |
|
![]() |
|||
odmiany barwne
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
pls pomocy z modliszką. jak uzyskać białą sphodromantis viridis?slabyTerrarysta, 30 gru 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
warunki hodowli
Legwan zielony
Temperatura w terrarium - pomocy!przemo_szmaj, 17 gru 2024 |
|
![]() |
|||
Terrarystyka
pomocy gekon orzensiony dziura w podniebieniuKulas, 01 gru 2024 |
|
![]() |
Napisany 08 czerwca 2006 - 20:53
Poczytaj wszystkie działy www.legwanzielony.com a znajdziesz odpowiedź na swoje pytania...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 czerwca 2006 - 18:21
Witaj!
Wiesz ja kiedyś kupiłem lega wraz z moją...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Wiesz ja kiedyś kupiłem lega wraz z moją...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 czerwca 2006 - 18:27
spokojnie, to co napisala Natka swiadczy tylko i wylacznie o...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 czerwca 2006 - 11:51
meg 11, tak masz racje nie jestem doswiadczona ale starm...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 czerwca 2006 - 11:53
przeczytaj ze zrozumieniem stronke www.legwanzielony.com tam naprawde jest wszystko ladnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów