Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Jaki ptasznik na początek?

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
13 odpowiedzi na ten temat

#1 vspider

vspider
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5169 dni
  • Polska / Pomorskie / Gdańsk

Napisany 27 lipca 2011 - 18:33

Witam wszystkich,ciesze sie ze znalazlem odpowiednia strone ktora mi dostarczyla duzo informacji na temat hodowli i zachowan pająków. Praktycznie dowiedzialem sie wszystkiego co i jak robic podczas zakladania mojego 1szego terrarium:). Zawsze chcialem miec pajaka i od zawsze lubie te wlochate zwierzaki. Mam tylko jeden problem a mianowicie potrzebuje konkretnej odpowiedzi jakiego ptasznika byscie polecili do mojej pierwszej hodowli(wiem ze taki temat jest na tym forum ale kilka dodatkowych sugestii na pewno sie przyda). Na poczatek preferowalbym ptasznika raczej nieagresywnego i nie nadpobudliwego. Wiem ze hodujecie roznego rodzaju ptaszniki i ufam ze mi pomozecie. Pozdrawiam:)

[color=red]Weź tytułuj...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Jaki ptasznik na początek?     x

#2 Saphira123

Saphira123
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5659 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 27 lipca 2011 - 18:55

Poczytaj tutaj: https://www.terrarium.pl/forum/viewtopic.php?t=25380#1
Ja od siebie polecam między innymi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Boombeel

Boombeel
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5303 dni
  • Polska / Podkarpackie / Rzeszów

Napisany 27 lipca 2011 - 20:40

Witam, a ja polecam też G.Rosea, L.Parahybana, B.Angustum A.Geniculata itp....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 Lissu

Lissu
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5199 dni
  • Polska / Zachodniopomorskie / Szczecin

Napisany 27 lipca 2011 - 21:29

Gdybyś chciał hodować ptasznika naziemnego radzę B.smithi .Gdbyś chciał obserwować...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 vspider

vspider
  • Terrarysta

Napisany 27 lipca 2011 - 21:57

Jeszcze troche pomecze:) mam pytanie jezeli hodujesz pajaka. czy w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 Puti

Puti

Lekarz weterynarii

• Lekarz weterynarii.nieaktywny
  • Z nami od: 5519 dni
  • Polska / Śląskie / Racibórz

Napisany 27 lipca 2011 - 22:14

ogrzewasz kliszówkę z zewnątrz, ustalasz z jakiej odległości ma świecić...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 Lissu

Lissu
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5199 dni
  • Polska / Zachodniopomorskie / Szczecin

Napisany 27 lipca 2011 - 23:39

WITAM. Mam pytanie na jakiego pajączka się zdecydowałeś?Nadrzewniaczka jakiegoś czy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 vspider

vspider
  • Terrarysta

Napisany 28 lipca 2011 - 01:39

jeszcze nie wiem musze z zona porozmawiac i z dziecmi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 Tsubasa

Tsubasa
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6048 dni
  • Polska / Mazowieckie / Białobrzegi

Napisany 28 lipca 2011 - 10:44

Ja zacząłem od Brachypelmy albopilosum. Na prawdę świetny pająk na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 Natiel

Natiel
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5964 dni
  • Polska / Podlaskie / Białystok

Napisany 28 lipca 2011 - 11:41

ja polecam
-Acanthoscurria geniculata , Nhandu chromatus dobre...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.