Wszystko było ustalone co do kupna moreli oraz karmówki powiedziałem,że się odezwę przed giełdą jeżeli uda mi się zebrać pieniądze na spilotki to wezmę je i pisklaki.Pisałem na gadu(tylko tak mogłem się z nim kontaktować,bo nie podał numeru telefonu) dzień przed od rana do wieczora,ale nic 0 odpowiedzi.W dzień,kiedy miała się odbyć giełda również pisałem,ale nic.W końcu zdobyłem jego numer i o 17 miałem kupić od niego morele.Wszystko było dogadane,a tu nagle po 16 pisze mi,że sobie sprzedał je komuś innemu.Pożyczyłem pieniądze,żeby go nie wystawić.Nie mogę go polecić,bo wystawia ludzi i udaje,że to jego wystawiono.
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 25 czerwca 2011 - 00:22
Napisany 25 czerwca 2011 - 04:03
hehe ciekawe kolego bajki to ty se możesz kolegom pisać...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 czerwca 2011 - 04:19
hehe ciekawe kolego bajki to ty se możesz kolegom pisać...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 czerwca 2011 - 08:40
ja recze glowa za misiozbo natomiast na massacre sie przejechalem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 czerwca 2011 - 10:51
Z TRESEX-em to była moja wina natomiast Ty misiozb dobrze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 czerwca 2011 - 11:28
Tłumaczyłem,że nie...
Napisany 25 czerwca 2011 - 12:34
[quote]Z TRESEX-em to była moja wina natomiast Ty misiozb dobrze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 czerwca 2011 - 13:33
massacre ja tam nie jestem mściwy powiedz kiedy odbierzesz kurczaczki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów