Witam. Niedawno moja gienia l10 dostała nowy domek - pełnowymiarowe terrarium. Do terrarium przenisołem ją 3 dni temu. Od razu wyczaiła sobie kryjówkę w korze drzewnej. Jest to dość dziwna kryjówka przypominająca rurę. Kiedy tam weszła to praktycznie już jej nie widać poza kryjówką. Denerwuje mnie to bo przecież nie mam ptasznika po to żeby siedział niewidoczny cały czas w ciemnej kryjówce. Pokarm normalnie przyjmuje. Co mam zrobić? Czy to może kwestia zaaklimatyzowania pająka w nowym środowisku? Mozę mam zmienić kryjówkę?
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 27 maja 2011 - 07:53
Podobne tematy: Geniculata- brak aktywności x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
L. Parahybana SAMIEC, A. Geniculata 2 sztukioli27, 28 lip 2025 |
|
![]() |
|||
A.geniculata 1-1.5DC Ostrawaarachnoania, 25 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Acanthoscurria geniculata dorosły samiecSand, 17 cze 2025 |
|
![]() |
|||
Ogłoszenia matrymonialne
Samice i samce A. geniculata oraz P. victorirybek, 15 cze 2025 |
|
![]() |
|||
A.geniculata 1-1.5DC, versi L1/2arachnoania, 30 maj 2025 |
|
![]() |
Napisany 27 maja 2011 - 08:31
Pajaki to nie stworzenia ktore caly dzien wedruja po terra....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 maja 2011 - 08:38
pająki tak mają że lubią siedzieć w miejscu ja swojego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 maja 2011 - 09:22
polecam ci inne zwierzątko np rybki, chomika, świnke morską...pająki to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 maja 2011 - 13:13
Napisany 27 maja 2011 - 15:02
Pajak to nie jest piesek czy kotek ze jak zawolasz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów