W niedzielę byłem w krakowskim zoo. Obserwowałem różne zwierzęta, ale przede wszystkim żółwie.
Przy wejściu jest oczko wodne w którym są czerwonolice. Zwierzęta mają całkiem niezłe warunki pomijając ciagły stres i dietę (wydaje mi sie że nie jest dobra ale o tym potem). W klatce z papugami były stepy, greki i marokanin (który miał lekką grzybicę). Potem w mini zoo były dwa żółwie które walczyły ze sobą. W mini zoo było dużo stepowców które mogły dotykać dzieci......(biedactwa ciągły stres). Jeden stepowiec miał krzywicę. No i wreszcie dotarłem do egzotarium gdzie były żabuti (nie wiem jak ocenić ich warunki bo na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 24 maja 2011 - 15:26
Podobne tematy: Wycieczka do zoo 2011 x
Hyde Park
Wycieczka w stronę PodbeskidziaFuzzyman, 08 kwi 2019 |
|
|
|||
![]() |
zdrowie
Węże
Wycieczka do szkołysznajderek99, 21 paź 2013 |
|
|
||
Zdjęcia i filmy pozostałe
Animals Live z wycieczką w Republice - Acrantophis madagascariensisAzazel |
|
|
|||
![]() |
Hyde Park
Krokodýlí zoo Protivín - wycieczka.FuryS, 10 wrz 2012 |
|
|
||
![]() |
Zdjęcia i filmy pozostałe
wycieczka na wieś ;)metalmaniak, 23 kwi 2007 |
|
|
Napisany 24 maja 2011 - 17:43
niby to zoo i powinni się znać a tu takie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 maja 2011 - 20:49
ale trzeba się porównywać do najlepszych a nie do najgorszych
Napisany 26 maja 2011 - 13:44
racja leepa. może warto byłoby komuś zwrócić uwagę na temat...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 maja 2011 - 14:10
jest dużo organizacji prozwierzęcych w Polsce
taka najważniejsza, najbardziej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
taka najważniejsza, najbardziej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 czerwca 2011 - 21:43
W mojej szkole jest 20 cm żółw czer. i 15...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 czerwca 2011 - 21:34
zgłoś to
Napisany 30 lipca 2011 - 05:15
Ostatnio podczas moich wakacji odwiedziłem wrocławskie zoo. Moim zdaniem zwierzęta...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany