Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
P.imperator łaczenie

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
4 odpowiedzi na ten temat

#1 Tigran

Tigran
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6317 dni
  • Polska / Pomorskie / Gdańsk

Napisany 15 maja 2011 - 12:41

Witam

Mam parke imperatorow, sa podobnej wielkosci. Kupilem nowe terrarium 54L. Skorpiony maja wiele kryjowek itd. Mimo ze samiec trzesie sie do samicy jak wariat to jednak ja atakuje, samica ciagle ucieka i rowniez broni sie uzywajac ogona. Co zrobic zeby sie zaakceptowaly? Oddzielic samca i poczekac az samica sie zaaklimatyzuje?Rozumiem ze skorpiony sa terytorialne, ale obawiam sie ze one po prostu chca sie wykonczyc. Czy ktos moglby napisac jak ma sie odbywac dopuszczanie i same gody skorpow? Bo opis na TCP jest glownie o ciazy.

Podobne tematy: P.imperator łaczenie     x

#2 johny47111

johny47111
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6165 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 15 maja 2011 - 13:53

Witam. Nie oddzielaj ich, a cierpliwie czekaj az sie zaaklimatyzuja...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Tigran

Tigran
  • Terrarysta

Napisany 15 maja 2011 - 14:01

Wpuściłem je naraz do nowego terra. Troche sie szturchaja ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 johny47111

johny47111
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6165 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 15 maja 2011 - 14:03

Aaa to sie nie denerwuj... Obydwa skopiony musza sie zaaklimatyzowac...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Tigran

Tigran
  • Terrarysta

Napisany 15 maja 2011 - 16:02

Wielkie dzieki ;) Teraz samica dostala...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.