Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

Rzekotka Drzewna - Toksyny

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
2 odpowiedzi na ten temat

#1 Martinnn007

Martinnn007
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5368 dni
  • Polska / Kujawsko-pomorskie / Lipno

Napisany 29 kwietnia 2011 - 12:34

Witam, chciałbym abyście powiedzieli mi w jakim stopniu niebezpieczne są toksyny, które ona wydziela bo mam taką w terrarium i czasami lubię się z nią pobawić, raz mi skoczyła na nos, innym razem na oko, czy takie zabawy mogą się niebezpiecznie zakończyć?
Czy np. gdybym przed umyciem rąk po zabawie z nią zapomniał umyć ręce i bym obgryzał paznokcie to coś by mi się stało?

Nie wiem też do końca czy ta rzekotka to rzekotka drzewna bo inne są bardzo podobne, moja ma ten sam czarny pasek od pyszczka aż do brzucha ale ma nieco inny...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#2 mucyk

mucyk
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6687 dni
  • Polska / Lubuskie / Drezdenko

Napisany 29 kwietnia 2011 - 12:45

[quote]Witam, chciałbym abyście powiedzieli mi w jakim stopniu niebezpieczne są...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Martinnn007

Martinnn007
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5368 dni
  • Polska / Kujawsko-pomorskie / Lipno

Napisany 29 kwietnia 2011 - 15:05

Dobra, to już nie ważne bo wypuściłem żabę ale jestem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2026 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.