Czy ktoś próbował prześwietlać jaja węży, tak jak to robią hodowcy ptaków? Jakieś wskazówki? Szukałem informacji w internecie, ale nic nie znalazłem konkretnego. Może ktoś ma jakieś informacje? Moja zbożówka złożyła jajka, dlatego pytam. Z góry dziękuję za informacje. Pozdrawiam.
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 23 kwietnia 2011 - 13:50
Podobne tematy: Prześwietlanie jaj węży. x
![]() |
Kupię
Karmówka dla węży WarszawaGość_BFLS_* , 30 gru 2024 |
|
|
||
tematy ogólne
Dusiciele
[SZUKAM] Pomieszczenie do hodowli wężydark122, 16 maj 2025 |
|
|
|||
![]() |
Archiwum ogłoszeń
Parka węży tajwańskichRipMan, 03 lis 2023 |
|
|
||
Aspekty prawne terrarystyki
czy istnieją przepisy prawne zabraniające trzymania ptaszników i węży w mieszkaniu ?Ama_Amazonka, 03 lip 2014 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Giełda Houten 16.02 - potrzebny transport wężyMarta_Ka, 28 sty 2025 |
|
|
Napisany 23 kwietnia 2011 - 16:56
Tak jaja węży(jak zresztą innych gadów) można świetlić. Po ok....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 kwietnia 2011 - 08:39
Dziękuję za odpowiedź. Czy mógłbym prosić o jakieś wskazówki, wymianę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 kwietnia 2011 - 12:27
Nie wiem jakich wskazówek potrzebujesz? Czytałeś ten artykuł
https://www.terrarium.com.pl/rozmnazanie-wezy-wlasciwych/...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
https://www.terrarium.com.pl/rozmnazanie-wezy-wlasciwych/...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 kwietnia 2011 - 22:04
Jeszcze przed złożeniem jaj przetrzepałem cały internet (łącznie z tym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 kwietnia 2011 - 08:25
no co za filozofia... normalnie go prześwietlasz, z której strony...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany