Witam. Dostałem niedawno murinusa L3, poza tym, że jest piekielnie szybki i nie wiem czy sobie z nim poradzę mam pytanie... Siedzi cały czas na ściance i ma strasznie chudy odwłok, jeszcze takiego nie widziałem u pająka... Daję mu jeść ale "odmawia"... Kaprys ?? Pewnie tak no ale pytam ;) Pozdrawiam ;)
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 24 maja 2006 - 21:13
Podobne tematy: Pterinochilus murinus chudzielec... x
Napisany 24 maja 2006 - 21:20
mozliwe ,ze nie jest głodny badz przygotowuje sie do wylinki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 maja 2006 - 21:41
Przyzwyczai się i zacznie jeść. Całe pudełko pewnie w pajęczynie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 maja 2006 - 21:46
Murinusy robią podobno duuuuuuuużo pajęczyny ale w moczboksie nie ma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 maja 2006 - 22:43
nie je i jeszcze nie robi pajęczyny bo sie jeszcze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 maja 2006 - 08:58
pewnej nocy po prostu wstaniesz rano i nie poznasz pudelka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 maja 2006 - 10:51
Już wszystko doszło do normy, dopadł mącznika ;) Dzięki za...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów