Pytanie takie jak w temacie od dłuższego czasu szukam już tych skorpionów - bezskutecznie. Nawet na ostatniej giełdzie w Świętochłowicach nie uświadczyłem ani jednego osobnika Androcotnus. Przeglądając archiwum allegro widzę, że w latah 2007-08 były to dosyć często rozmnażane skorpiony. To samo tyczy się Leurius spp. chociaż jeszcze w zeszłym roku znalazłem na sprzedaż dwa prawie dorosłe okazy. Niestety o młodych można pomarzyć. Co przyczyniło się do spadku liczby tych skorpionów na rynku mimo, iż kiedyś były to jedne z popularniejszych gatunków?
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 21 lutego 2011 - 14:42
Podobne tematy: Co się stało z Androctonus spp? x
Gatunki
[Gatunki] Androctonus turkiyensischico, 07 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Modliszki
Pomocy ! Co się stało z modliszką ?Demeter, 01 maj 2025 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Androctonus bicolorkyjo, 17 lis 2021 |
|
![]() |
|||
Gatunki
[Gatunki] Androctonus tenuissimuschico, 21 lip 2020 |
|
![]() |
|||
Gatunki
[Gatunki] Androctonus sergentichico, 20 lip 2020 |
|
![]() |
Napisany 21 lutego 2011 - 16:54
[quote]Przeglądając archiwum allegro widzę, że w latah 2007-08 były to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 lutego 2011 - 18:41
Brak odłowów u nas i w Czechach. Do tego rzadko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 lutego 2011 - 19:01
Interesują mnie jedynie młode bo dla mnie to największa frajda...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 lutego 2011 - 20:24
[quote]Interesują mnie jedynie młode bo dla mnie to największa frajda...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów