Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Boa z ADHD

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
9 odpowiedzi na ten temat

#1 Latwopalny

Latwopalny
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5335 dni
  • Polska / Mazowieckie / Płock

Napisany 08 lutego 2011 - 22:15

Witam od niedzieli posiadam swojego pierwszego wężyka jest to Boa dusiciel samczyk 70cm. W niedzielę po południu włożyłem go do terra 60x30x40. Ma w nim dwie duże gałęzie ułożone w poprzek terra miskę z wodą i kryjówkię w postaci doniczki a od wczoraj także moją koszulkie. Wszystko ładnie pięknie ale on od niedzieli ciągle się wspina po gałęziach lub po szybie. Nie przeszkadzałoby mi to gdyby ciągle nie spadał. Co 15 minut słyszę że spadł. Boję się czy nic sobie nie zrobi bo często spada z szczytu terrarium na miskę lub gałąź. Może mam wyjąć gałęzie albo zrobić coś innego?...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#2 konrad9892

konrad9892
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5509 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 08 lutego 2011 - 22:37

Nakarm go to przestanie mieć 'ADHD', bo pójdzie trawić, te...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Amulet

Amulet
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6006 dni

Napisany 08 lutego 2011 - 23:01

Na razie go nie karm. Wężyk musi się zaaklimatyzować. Z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 konrad9892

konrad9892
  • Terrarysta

Napisany 09 lutego 2011 - 00:37

Jak uważasz, ja tam bym już karmił. Wąż od niedzieli,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 raf123411

raf123411
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5341 dni
  • Polska / Lubelskie / Lublin

Napisany 09 lutego 2011 - 00:45

ja zawsze kupujac weze dawalem im tydzien na zaklimatyzowanie w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 Latwopalny

Latwopalny
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5335 dni
  • Polska / Mazowieckie / Płock

Napisany 09 lutego 2011 - 00:49

Ok nakarmię go w czwartek i napiszę czy dało to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 Calmwater

Calmwater
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5791 dni
  • United Kingdom

Napisany 09 lutego 2011 - 10:47

I właśnie może być tak, jak napisałeś - zmienił lokum...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 milia

milia
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6285 dni
  • Denmark

Napisany 09 lutego 2011 - 10:48

po 3 dniach od przywiezienia mojego p.m.b (ok. 55cm) dałam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 konrad9892

konrad9892
  • Terrarysta

Napisany 09 lutego 2011 - 11:39

[quote]Możliwe aby wąż w ten sposób badał lub klimatyzował się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 Ajatollach

Ajatollach
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6141 dni
  • Polska / Mazowieckie / Siedlce

Napisany 14 lutego 2011 - 20:14

Niczego nie bój się. Twój wąż pewnie ma charakter uciekiniera...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.