Witam. Na chwilę obecną mój żółw stepowy siedzi w akwarium 100x50cm, jednak chciałabym je w najbliższym czasie poszerzyć o jakieś 30-40cm. ( zdejmując tylną ścianę i dobudowując z płyty OSB ścianki i spód) Jako, że zbliżają mi się akurat ferie, będę miała na to dwa tygodnie. Mam już wszystko wyliczone, rozrysowane, pieniążki odłożone. Zastanawiam się jednak, po jakim czasie zwierzak będzie mógł zamieszkać w takim świeżo przebudowanym pudle? Będę używała, jak już wspomniałam, płyt OSB, pianki monterskiej, zaprawy i silikonu neutralnego. Czy to musi jakiś czas się przewietrzyć, odleżeć? Czy można zwierzaka wsadzić tam od razu, jak wszystko wyschnie?I czy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
2 odpowiedzi na ten temat
Napisany 07 lutego 2011 - 17:49
Podobne tematy: 'świeże' terra a czas odczekania x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Świeże samce balfyPax0n, 10 gru 2025 |
|
|
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium pionowe exo-terra 45x45x60Ra_Jan88, 13 paź 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Okazja testudo kleinmanni z terraKamiga, 09 kwi 2025 |
|
|
|||
Sprzedam żółwie, krokodyle, płazy, małe ssaki (nie karmowe)
Przepiękny żabuti ew z podwójnym terraKamiga, 05 wrz 2025 |
|
|
|||
Sprzedam jaszczurki
Dwa zjawiskowe gekony lamparcie z terra lub bezKamiga, 05 wrz 2025 |
|
|
Napisany 07 lutego 2011 - 21:17
Hej, żółwie możesz wpuszczać jak wszystko zaschnie. Ale przed tym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 lutego 2011 - 21:25
Super, dziękuję za odpowiedź.
Jest to jedna żółwica. Jej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Jest to jedna żółwica. Jej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany