Witam, dziś mija 16 dni od kiedy moja cambri złożyła kokon. Na początku wydawał się być taki mizerny i "kapciowaty". Natomiast ostatnio wydaje się być większy, pełniejszy. Czy to oznaka że młode już się wylęgły? Wydaje mi się też że samica jakby mniej się nim opiekowała. Cały czas jest gdzieś obok kokonu ale już tak nad nim nie czuwa jak na początku. Temperatura w terra to jakieś 27 stopni, może troszkę więcej. Wilgotnosć w normie. Czy mogę już odebrać kokon??
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 26 stycznia 2011 - 20:36
Podobne tematy: Psalmopeus cambridgei- czy to już wylęg?? x
zachowania
Ptaszniki
PROSZĘ O PILNĄ POMOC z bardzo niepokojącym zachowaniem dopiszczonej samicy Psalmopeus irminia.teraphosa21, 30 lis 2025 |
|
|
|
||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Grupa balf, samice cambridgei + chromka, samiec green femureve667, 04 lis 2025 |
|
|
|||
Ogłoszenia matrymonialne
Dorosły Psalmopeus pulchertomekw, 12 paź 2025 |
|
|
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Samica dorosła P.cambridgei oraz młode samice A.geniculataVip3r, 06 paź 2025 |
|
|
|||
Ogłoszenia matrymonialne
Samiec P.cambridgei za 10młodych jeśli wyjdzie kokon.Vip3r, 17 wrz 2025 |
|
|
Napisany 26 stycznia 2011 - 21:36
Nie odbieraj teraz kokonu. Kokon zazwyczaj odbiera się po 30...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 stycznia 2011 - 22:26
Na poczatku w kokonie przeciez jest sam płyn z ktorego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 stycznia 2011 - 23:03
[quote]Na poczatku w kokonie przeciez jest sam płyn z ktorego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 stycznia 2011 - 23:58
Błyszczacy kolego ktory nie wie jakiej opieki wymaga NI, napisalem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 stycznia 2011 - 19:12
Przyznaję, nie bardzo wiem jakiej dokładnie opieki wymagają N1... I...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 stycznia 2011 - 00:20
Owszem jestem ;]
NI i NII najlepiej pozostawic...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
NI i NII najlepiej pozostawic...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany