Witam, wczoraj zrobiłam nowe ścianki w terrarium i musiałam wyjąć gekona, siedział sobie w pojemniczku, otulony ręcznikiem i jakoś nie chciał specjalnie się wyrywać. z początku się denerwował, ale potem zasnął przytulony do cieplejszego boku pojemniczka. Trochę tam posiedział 2 godziny na pewno. Natomiast, kiedy wpuściłam go do terrarium to schował się do kryjówki i dziś jeszcze nie wyszedł tylko główkę wystawił. Co prawda trochę zmieniłam wystrój, ponieważ dołożyłam kilka piaskowców by miał więcej kryjówek. Nie myłam terrarium, tyle, że zmieniłam żwirek. Z mojej strony pada pytanie, czy gekon zapamiętuje zapach mojej dłoni, lub zapach takich elementów jak roślinki, grota,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 06 stycznia 2011 - 10:17
Podobne tematy: Nieśmiały eublefar. x
Sprzedam jaszczurki
Eublefar /gekon lamparci młody samiecPrz3mEk87, 23 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Eublefar lamparci het. Diablo BlancoGekoneqq, 20 cze 2025 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Gekon lamparci, sprzedam, eublefar lamparciLukas00085, 01 lis 2024 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Eublefar lamparci (Gekon lamparci) 3 sztadrian003, 11 sie 2024 |
|
![]() |
|||
terrarium
Jaszczurki
Eublefar lamparci wolno schnaca glinka z piaskiem w terrariumBazyliszek23, 26 cze 2024 |
|
![]() |
Napisany 06 stycznia 2011 - 10:31
ja tez niedawno modernizowalem terra i gekon musial sie ponownie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 stycznia 2011 - 10:52
tak taak, dzięki chodzi mi tylko o to czy będzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 stycznia 2011 - 11:05
Tak gekon poznaje zapachy. Przykładem moze być np to ze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 stycznia 2011 - 13:04
tak myślałam. Też mam taki przykład, kiedy mój brat chciał...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów