Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Kameleon Jameński pomocy

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
7 odpowiedzi na ten temat

#1 hzm

hzm
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5472 dni
  • Polska / Śląskie / Zawiercie

Napisany 29 grudnia 2010 - 12:53

Witam wszystkich mam do was ogromną prośbę mianowicie kupilem kameleona okolo 2tygodnie jest juz ze mną od samego początku bylo wszystko ok karmilem go świerszczami terarrium jego to 70wysokosc szerokosc 70 głebokosc 50 chce dodac ze kamyk ma okolo 2miesiace tak mi powiedziala babka od ktorej kupowalem no i nie jest super duzy na oko ma 15cm wraz z ogonem wilgotnosc ma dobra temperatura w dzien to okolo 30 stopni w nocy okolo 22 zrobilem wodospad chociaz nie bylem pewien czy z niego pije swiersze wrzucalem albo do terra albo z pojemnika jadl od okolo 2-3dni nie chce jesc i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Kameleon Jameński pomocy     x

#2 Carharodon

Carharodon
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6809 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Poznań

Napisany 29 grudnia 2010 - 18:13

Daj swojemu kameleonowi inny rodzaj karmówki, karaczany, przeobrażone muchy, mole...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 jacek_zoo

jacek_zoo
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5708 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Jelcz-Laskowice

Napisany 29 grudnia 2010 - 18:49

może byc taki okres ze nie chce jesc, mój ostatnio...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 hzm

hzm
  • Terrarysta

Napisany 29 grudnia 2010 - 20:15

[quote]może byc taki okres ze nie chce jesc, mój ostatnio...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 najata

najata
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5732 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 30 grudnia 2010 - 00:41

[quote] Z opisanych przez Ciebie objawów wynika, że najprawdopodobniej jaszczurce...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 hzm

hzm
  • Terrarysta

Napisany 30 grudnia 2010 - 11:07

[quote][quote] Z opisanych przez Ciebie objawów wynika, że najprawdopodobniej jaszczurce...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 jacek_zoo

jacek_zoo
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5708 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Jelcz-Laskowice

Napisany 30 grudnia 2010 - 23:05

tzn troszke przesadziłem z tym ze nic nie je, bo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 Lilith

Lilith

Terrarysta

• Terrarysta
  • Z nami od: 7048 dni
  • Polska / Zachodniopomorskie / Szczecin

Napisany 31 grudnia 2010 - 01:40

Dwa tygodnie u 2-miesięcznego kameleona, bez UVB, wapnia i urozmaiconej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.