chcę sobie kupić kolejnego ptasznika.I mam pytanie którego lepiej sobie kupić(zastanawiam sie między tymi w temacie). Mam narazie 2 ptaszniki b.albopilosum l10 i a. geniculata l1
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 18 grudnia 2010 - 12:49
Podobne tematy: psalmopoeus cambridgei czy psalmopoeus irminia x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Samica dorosła P.cambridgei oraz młode samice A.geniculataVip3r, 06 paź 2025 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Samiczki Psalmopoeus victori subadultrybek, 05 paź 2025 |
|
![]() |
|||
Samice Psalmopoeus victori subadultrybek, 05 paź 2025 |
|
![]() |
|||
Dorosły samiec Chromatopelma cyaneopubescens 3,5 dc, psalmopoeus victoriMarcinmxo, 05 paź 2025 |
|
![]() |
|||
Psalmopoeus Victori, Psalmopoeus Emeraldus, Psalmopoeus Ecclesiasticus samice adult i maluchyChil1, 28 wrz 2025 |
|
![]() |
Napisany 18 grudnia 2010 - 13:17
Takie tematy nie powinny być zakładane. Wybierz tego który bardziej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 grudnia 2010 - 13:33
Obydwa pająki są dosyć ciekawe ale ja bym wybrał p....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 grudnia 2010 - 13:47
Tak jak było powiedziane oba pająki są dość ciekawe. A...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 grudnia 2010 - 13:48
Ja na twoim miejscu miejscu wybrałbym bym P. irminia ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 grudnia 2010 - 16:50
Agresywnosc, to cecha osobnicza. Moj Cambri byl zdecydowanie lagodniejszy niz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów